25 de novembre de 2020 25/11/20

Intensa activitat de la Regidoria de Turisme a la Fira de Tots Sants

Intensa activitat de la Regidoria de Turisme a la Fira de Tots Sants - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Intensa activitat de la Regidoria de Turisme a la Fira de Tots Sants - (foto 2)

  La Regidoria de Turisme estarà present de nou a la Fira de Tots Sants per a vendre els atractius turístics de la ciutat i especialment, «Alcoi, ciutat del Nadal». Amb stand propi, presència d'informació a l'stand de Serra Mariola i Ave Villena i diferents activitats de carrer amb temàtica nadalenca.

  Alcoi promocionarà turísticament la ciutat a la Fira de Cocentaina, declarada d'interès turístic nacional. La Regidoria de Turisme estarà amb el seu stand donant informació turística de la ciutat i també tindrà presència en els stands de l'Associació Serra Mariola i AVE Villena.

  A banda, s'han preparat diferents activitats de carrer centrades en promocionar específicament «Alcoi, ciutat del Nadal». El diumenge a les 19 hores, es farà una representació del Ban per part del Grup de Danses Carrascal, al llarg del carrer Colón. I tant el dissabte, diumenge, dilluns com dimarts, a les 12.00, 14.00, 17.00 i 19.00 hores hi haurà animació del Tirisiti que repartirà globus d'«Alcoi, ciutat del Nadal» a canvi d'un «Me Gusta» per a la pàgina de Turisme. A la mateixa fira també està previst que la Regidora de Turisme estiga en directe en dos programes radiofònics d'àmbit autonòmic.

  Lorena Zamorano explica que «a la fira es concentra una gran quantitat de visitants, sobretot, del País Valencià, un públic perfecte per a vendre el recurs de Tirisiti i, al mateix temps, augmentar els seguidors a les xarxes social, que és on publicitem, dia a dia, totes les activitats turístiques, culturals i esportives que fem al llarg de l'any».

  Pujar