4 d’abril de 2020 4/4/20

El govern d’Alcoi incorpora set persones com a personal eventual

El govern d’Alcoi incorpora set persones com a personal eventual - (foto 1)
  • Entre elles hi ha una cap de gabinet d’alcaldia i sis persones amb funcions d’assessorament

El govern d’Alcoi ha nomenat a set persones com a personal eventual que treballaran aquesta legislatura donant suport als regidors socialistes que van ser elegits les passades eleccions per a gestionar la ciutat. Entre els nomenaments, hi ha tres dones i quatre homes, i entre ells, una persona tindrà funcions de cap de gabinet d’alcaldia i els altres sis, funcions d’assessorament.  

L’organització del govern socialista comença a prendre la forma definitiva, i després de conéixer les delegacions dels regidors, s’ha fet públic el nomenament de set persones que treballaran com a personal eventual en aquesta nova legislatura. Entre elles, repeteixen cinc persones, i hi ha dues noves incorporacions que no havien treballat anteriorment a l’Ajuntament d’Alcoi.

La composició actual queda amb una cap de gabinet d’alcaldia i sis assessors per a desenvolupar les tasques que siguen necessàries en la gestió municipal. La cap de gabinet és Xesca Lloria, i dels sis assessors s’incorpora, de nou, Javier López. Els altres cinc assessors que repeteixen i que treballaven en l’Ajuntament són Joan Manuel Vicens, Àlex Martines, Maria Llopis, Rafa Cerdá i Sara Mejías.

Adjuntem els currículums del personal eventual:

Xesca Lloria Sáez

Cap de Gabinet d’Alcaldia

Llicenciada en Ciències de la Informació, especialitat periodisme, per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Professionalment ha treballat en Europa Press TV i Antena 3 Radio. Vinculada professionalment al periòdic “Ciudad de Alcoy” durant 20 anys va continuar com a periodista en “El Nostre Ciutat” fins a 2019. Ha sigut corresponsal de “La Verdad” i “El País Comunitat Valenciana” i cronista de l'Associació de Sant Jordi des de 2014 al 2016.

Javier López Bustos

Diplomat en Magisteri Educació Física per la Universitat d'Alacant. Màster en Gestió de Pimes. Professionalment, ha treballat 12 anys com a gerent del Gimnàs Onsen d'Alcoi i recentment com a Director del Padel Fitness Center Onil. També ha estat vinculat a diferents àmbits de l'esport local com a monitor i col·laborador de mitjans de comunicació, entre altres.

Joan Manuel Vicens Petit

Llicenciat en Geografia i Història per la Universitat d'Alacant ha desenvolupat la seua carrera a l'àmbit de la cultura i l'arqueologia. Beca de col·laboració del MARQ i del Museu Camilo Visedo. Tècnic superior de l'Ajuntament de Banyeres entre 1991-1999 en Patrimoni Històric, Medi ambient i Protecció Civil. Director del Museu Arqueològic, Fester i del Paper de Banyeres entre 1995-1999. Professor de l'Escola taller d'Arqueologia de Dénia. Ha participat en més de 30 excavacions arqueològiques i és autor de nombrosos articles de prehistòria i arqueologia. Des de 2018 al 2019 ha sigut Director de Patrimoni Històric i Turisme.

Alexander Martines Juan

Llicenciat en Geografia per la Universitat d'Alacant i Doctor en Administració i Direcció d'empreses per la UPV. Màster en Ordenació del Territori per la UA. Funcionari de carrera. Ha treballat en l'elaboració de l'Estudi de localització de zona industrial a Alcoi, GEA 21. Ha col·laborat en diverses publicacions i projectes d'estudi. De 2015 a 2018 va ser Coordinador d'Alcaldia i de 2018 a 2019 ha sigut Director d'Empresa, Formació i Innovació.

Maria Llopis Monllor

Llicenciada en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i llicenciada en Publicitat i Relacions Públiques per la UOC. Ha treballat com a periodista en diferents mitjans de comunicació local i en el portal del grup Planeta “Temalia”. Va ser becada per l'Institut de la Petita i mitjana empresa Valenciana (IMPIVA) on va treballar en el Departament de Màrqueting durant un any. Posteriorment va exercir com a Responsable de Màrqueting i Comunicació en l'empresa privada al llarg de 8 anys. Des del 2011 al 2015 va ser Regidor de Turisme, Comerç, Joventut i Modernització de l'Administració. De 2015 a 2019 ha sigut Coordinadora de Comunicació de l'Ajuntament.

Rafa Cerdá Miralles

Llicenciat en Publicitat i Relacions Públiques en la Universitat d'Alacant. Actualment, realitza estudis de Tècnic Superior en Guia, Informació i Assistència turística. Des de fa més de 10 anys ha treballat en diferents mitjans de comunicació locals, en ràdio, televisió, premsa escrita i digital. A més durant dos anys va ser encarregat de comunicació del Campus d'Alcoi de la Universitat Politècnica de València. Des de 2014 a 2019 ha treballat com a Secretari de Comunicació a l'Ajuntament d'Alcoi.

Sara Mejías Pedraza

Tècnica Superior en Comerç Internacional. Ha realitzat estudis de Magisteri Musical en la Universitat d'Alacant i d'Igualtat de Gènere la Universitat Rey Juan Carlos. Ha estat vinculada a diferents associacions de l'àmbit de l'esport, la festa i la cultura. Des de 2013 a 2019 ha sigut secretària del grup municipal socialista.

Pujar