14 de novembre de 2019 14/11/19

Gandia dóna suport Alcoi per què forme part del consell rector de la Xarxa Innpulso

Gandia dóna suport Alcoi per què forme part del consell rector de la Xarxa Innpulso - (foto 1)

  L'alcaldessa de Gandia, Diana Morant, i el coordinador de Promoció Econòmica, Carles Marco, han assistit este matí a un plenari de la Xarxa de Ciutats de la Ciència i la Innovació (Innpulso), celebrat al Ministeri d'Economia, Indústria i Competitivitat. Gandia, que recentment s'ha incorporat a la xarxa, ha donat suport a la ciutat d'Alcoi per què estiga representada al consell rector. La màxima autoritat municipal ha felicitat a aquesta ciutat valenciana: "Esperem que la incorporació d'aquesta ciutat supose una bona sinèrgia i cree bones oportunitats per a la resta de ciutats valencianes que estem a la xarxa". Morant ha afegit que tornarà a Gandia "amb expectatives i moltes coses per fer dins de la planificació per a 2017 i amb moltes ganes de treballar amb la xarxa, que el que pretén és generar oportunitats al sector productiu".

  Un total de 62 ciutats s'han donat cita a Madrid per a participar en aquesta sessió. El nou consell rector de la xarxa ha quedat conformat per Santander, Terrassa, Alcoi, Sant Boi, Ermua i Los Santos de Maimona. Per la seua part, Gandia formarà part de grups de treball sobre finançament de projectes europeus i potenciació de ferramentes per a la generació de pymes innovadores i desenvolupament d’un model d’innovació de la ciutat.

  El Ministeri d'Economia, Indústria i Competitivitat va atorgar recentment a Gandia la distinció de 'Ciutat de la Ciència i la Innovació' juntament amb 8 municipis més després de fixar-se en els seus sector productius i en el seu caràcter innovador. Factors com el potencial del Campus de la Universitat Politècnica de València i la seua Càtedra d'Innovació, el vast teixit empresarial, l'afany per la Innovació i la investigació, el Pla d'Administració Electrònica i Modernització i les iniciatives en relació amb la Destinació Turística Intel·ligent van dur al Ministeri d'Economia a incloure Gandia dins la xarxa.

   

   

  ocultar
  Gandia dóna suport Alcoi per què forme part del consell rector de la Xarxa Innpulso
  Pujar