22 de gener de 2021 22/1/21

Les freqüències de trens amb el Maestrat, Alcoi i Conca són clarament insuficients, segons Compromís

Les freqüències de trens amb el Maestrat, Alcoi i Conca són clarament insuficients, segons Compromís - (foto 1)
  • Mulet traslladarà al Senat les queixes dels usuaris que no compten amb trens de rodalia

El senador de Compromís, Carles Mulet, recollirà el guant de les fundades queixes dels usuaris de tren de la zona del Maestrat que rebutgen la manca de trens que ha existit durant el període d'alarma i a partir del dilluns. La coalició també ha rebut queixes pel poc nombre de trens amb destinació a Alcoi o en la línia de Conca.

“Mentre les rodalies han recuperat, pel que sembla, les seues freqüències anteriors a la pandèmia, en aquestes zones s'han reduït a la mínima expressió durant tot aquest període, per la qual cosa seria molt positiu per a la vida dels usuaris introduir notables millores en les freqüències, ja que malgrat haver millorat no és de rebut que els trens més populars i econòmics, els que utilitza la immensa majoria dels ciutadans siguen tan escassos”, ha indicat Mulet. Així des de Compromís preguntaran al Govern per aquesta qüestió i enviaran una carta al ministre de Foment José Luís Ábalos demanant-li recuperar com més prompte millor el servei preexistent.

“Veiem com per allí on existeixen vies de tren el Govern practica una clara discriminació, la qual cosa va en perjudici dels usuaris del tren i aquests territoris als quals està previst que en aquests dies comence a arribar el turisme. Pocs trens implica amuntegaments i probablement que no es guarden com es demana les distàncies. Una vegada més veiem com la fòrmula dels trens regionals no és l'apropiada en aquesta zona, malgrat el tanto que van voler vendre'ns en el seu moment. Ni en preu, ni en servei i insistirem amb les demandes que rebem dels usuaris setmanalment”, ha conclòs Mulet.

 

Pujar