elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Finalitzen els Jocs Esportius Municipals amb rècord de participació

Finalitzen els Jocs Esportius Municipals amb rècord de participació
  • Un total de 2.089 xiquetes i xiquets han participat en els Jocs Esportius Municipals temporada 21/22, el que suposa un increment de 699 amb la convocatòria anterior

MÉS FOTOS
Finalitzen els Jocs Esportius Municipals amb rècord de participació - (foto 2)
Finalitzen els Jocs Esportius Municipals amb rècord de participació - (foto 3)
Finalitzen els Jocs Esportius Municipals amb rècord de participació - (foto 4)
Finalitzen els Jocs Esportius Municipals amb rècord de participació - (foto 5)

La convocatòria de Jocs Esportius Municipals 21/22 organitzada pel Centre d'Esports i que compta amb el suport d'Unión Alcoyana Seguros ha estat tot un èxit de participació. Després de dues convocatòries anteriors marcades per la pandèmia on es van haver d'interrompre les competicions i va disminuir la participació, en aquesta temporada hem tingut xifres molt elevades de participació, arribant a unes dades mai vistes fins ara.

La temporada, que es va iniciar al mes d'octubre de 2021, ha arribat fins al mes de juny de 2022 amb la cloenda de pràcticament totes les modalitats a l'Esport 3D.

A les modalitats individuals l'esport que més participació ha tingut ha estat la gimnàstica rítmica (137), després el ciclisme BMX (130), judo (121), atletisme (59), escalada (19) i escacs (18).

Per altra banda a les modalitats d'equip l'esport amb més inscripcions ha estat el futbol sala (391), seguit del futbol 11 (381), bàsquet (368), futbol 8 (141) i vòlei (137).

Al projecte multiesport (prebenjamí) s'han inscrit un total de 343 xiquetes i xiquets que han gaudit de les diferents jornades de modalitats com atletisme, colpbol, intercanvi o unihòquei i també de les jornades de futbol sala i bàsquet.

Convé destacar l'entrada amb força de la modalitat de vòlei que ha fet una competició amb 10 equips, set de la nostra ciutat als que s'han sumat dos equips d'Ontinyent i un de Cocentaina. Altres poblacions que també han decidit participar en aquesta convocatòria ha estat Muro, Ibi, Onil, Castalla i Villena.

També aquesta ha estat la primera vegada que els Jocs Esportius acull la categoria de futbol 11 cadet on hi han participat un total de 9 equips. La competició més nombrosa ha estat la de futbol sala benjamí on es van formar fins a tres grups diferents.

A pràcticament totes les modalitats d'equip s'ha jugat una competició de lliga i altra de copa. A banda de la participació de tots ells en la festa cloenda de temporada que va ser l'Esport 3D celebrada el darrer 10,11 i 12 de juny. La modalitat de futbol 11 també ha jugat altres competicions com el Trofeu Centenari del Collao o el Trofeu “Relámpago”.

Per a la celebració de les múltiples jornades setmanals s'han utilitzat les instal·lacions esportives municipals a les quals s'han afegit alguns centres educatius de la ciutat i altres instal·lacions de poblacions veïnes.

"Des del Centre d'Esports agraïm a totes i tots els que han treballat perquè l'esport d'iniciació haja estat una temporada més present al dia a dia a la nostra ciutat. Vos animem a continuar treballant per inculcar valors als nostres joves a través de la pràctica esportiva i construir una societat present i futura millor", ha destacat el regidor d'Esports, Alberto

Pujar