elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Entregades les distincions Sicted d'Alcoi

Entregades les distincions Sicted d'Alcoi

  La Sala de Plens de l’Ajuntament d’Alcoi ha acollit el lliurament de les distincions Sicted. Recordem que aquest és un sistema de qualitat integral en destí que pretén elevar els estàndards de qualitat oferida per tots els agents que intervenen en el procés del consum turístic a la ciutat, per a garantir els màxims nivells de qualitat en totes les etapes del viatge.

  Han entregat els reconeixements l’alcalde d’Alcoi; Toni Francés i el secretari Autonòmic de Turisme; Francesc Colomer que juntament amb la regidora de Turisme; Lorena Zamorano, han presidit aquest acte.

  Colomer ha destacat la singularitat de la nostra ciutat i que s'ha de seguir treballant en equip de forma transversal apostant per l’autenticitat i la qualitat, com a elements diferenciadors. També ha ressaltat el treball portat a terme per l’Ajuntament d’Alcoi que ha fet possible que siga un dels pocs en obtenir el finançament per al Pla de Sostenibilitat Turística amb els Fons Next Generation de la Unió Europea.

  L’alcalde d’Alcoi ha donat l’enhorabona a les empreses que treballen per la qualitat, que és un compromís de ciutat perquè la qualitat i la satisfacció de totes les persones que ens visiten siga tan satisfactòria com siga possible.

  També han recordat durant l’acte que aquest any començaran les obres per al CdT a Rodes i que només falta formalitzar l’adjudicació a l’empresa. Colomer ha ratificat el compromís de la Generalitat amb el finançament íntegre de l’actuació.

  L'Ajuntament d'Alcoi forma part d'aquest sistema des de l'any 2013 i compta actualment amb 33 empreses, 23 de les quals van ser presentades al Comité de Distinció de desembre.

  Entre les empreses que renoven distintiu es troben Muboma, Hotel con encanto Masía la Mota, Equitación Peluca, Opció Jove S.L., Hotel Reconquista, Hotel Sercotel Ciutat d'Alcoi i Artesania i Souvenirs d'Alcoi Arte23. Són noves distingides enguany les empreses SEA Eventos i Bar Els Arcs.

  Per la seua part l'oficina de Turisme d'Alcoi, part activa d'aquest sistema ha renovat el seu distintiu SICTED i la Q de qualitat turística, certificat que ostenta des de l'any 2011 i amb el qual només compten 35 oficines, de les més de 200 que existeixen a la Comunitat Valenciana.

  Pujar