elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Ecovidrio ha presentat la campanya “Tenim Raons de pes”

Ecovidrio ha presentat la campanya “Tenim Raons de pes”

    Ecovidrio, l'entitat sense ànim de lucre encarregada de la gestió del reciclatge dels residus d'envasos de vidre a Espanya, en col·laboració amb l'Ajuntament d'Alcoi, posa en marxa durant les festes de Nadal la campanya de sensibilització “Tenim Raons de pes” amb l'objectiu de promoure el reciclatge d'envasos de vidre entre tota la ciutadania en unes dates en les quals es consumeix el 20% del vidre que es recicla en tot l'any.

    La iniciativa, que es desenvoluparà entre el 20 de desembre i el 5 de gener, consisteix en la col·locació de 4 contenidors decorats amb la imatge de la campanya en el qual quedarà plasmat a manera d'infografia com contribueixen tots els ciutadans, amb el gest de reciclar envasos de vidre, en la preservació del medi ambient. Un estarà en l'en la Plaça Miguel Hernández, dues més en l'avinguda de la Hispanitat i un altre en Els Alçamora. (No es col·loquen en el centre perquè en les dates nadalenques hi ha redistribució a causa dels diferents actes que tenen lloc en aquest barri).

    Així mateix, en els voltants dels contenidors un educador ambiental informarà els vianants sobre els beneficis ambientals del reciclatge d'envasos de vidre i repartirà uns originals marca pàgines amb la imatge de campanya i amb missatges sobre sostenibilitat. En concret estarà el dilluns 26, el dimecres 28 i el dijous 29 de desembre.

    Pujar