elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Dues donacions més d’empreses alcoianes

Dues donacions més d’empreses alcoianes
  • L’Ajuntament ha traslladat l’ajuda fins a l’Àrea de Salut d’Alcoi

MÉS FOTOS
Dues donacions més d’empreses alcoianes - (foto 2)
Dues donacions més d’empreses alcoianes - (foto 3)

La solidaritat de la societat alcoiana, a través de les seues empreses i entitats, segueix donant titulars. Als últims dies, s’ha produït la donació de material sanitari de dues empreses més a la nostra ciutat. L’Ajuntament, a través de la regidoria d’Obres i Serveis, ha sigut l’encarregada de coordinar l’arreplegada del material i el seu transport fins a l’àrea de Salut d’Alcoi. Des d’ací, el material arriba als professionals sanitaris que treballen en primera línia, lluitant contra el Covid19.

Les dues empreses han sigut, Rizzolo, SL que ha tornat a fer una aportació, en aquest cas, tant de mascaretes com de material sanitari i  Licores Sinc, que ha donat 24 caixes de 27 botelles de gel.

Des de l’Ajuntament es recorda que aquelles empreses i entitats, que vulguen realitzar donacions, sempre que siga de productes sense estrenar, poden telefonar al número habilitat per l’Ajuntament 900750071, de 8 a 20 hores, de dilluns a divendres.

La brigada d’obres és l’encarregada de gestionar l’entrega del material tal com explica, Jordi Martínez, regidor d’Obres i Serveis: «Des de l’Ajuntament ens posem a disposició de les empreses que volen realitzar donacions per a combatre la crisi del Covid19, i a través de la brigada d’obres, arrepleguem l’ajuda i la traslladem a l’àrea de Salut perquè puga arribar quan abans als professionals sanitaris que ens cuiden».

Pujar