elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Més donacions de diferents empreses per combatre la Covid19 en Alcoi

Més donacions de diferents empreses per combatre la Covid19 en Alcoi
  MÉS FOTOS
  Més donacions de diferents empreses per combatre la Covid19 en Alcoi - (foto 2)
  Més donacions de diferents empreses per combatre la Covid19 en Alcoi - (foto 3)

  L’Ajuntament d’Alcoi continua gestionant les donacions que diferents empreses i entitats estan realitzant per ajudar als professionals que s’enfronten en primera línia a la Covid19. En concret, la regidoria d’Obres i Serveis està coordinant i gestionant les donacions per a fer-les arribar a l’Àrea de Salut. En els últims dies s’han gestionat tres donacions més.

  Les últimes empreses que han fet donacions han estat Productos DL, Picotex, que han donat productes de neteja i Korott, amb hidrogel i  mascaretes.

  Es recorda que, de moment, no es poden fer donacions personals, només poden fer-les empreses o entitats i de material embalat.  Qualsevol empresa o entitat que crega que pot aportar alguna cosa, pot telefonar al número habilitat de l’Ajuntament 900750071 i des d’allí es gestionarà l’arreplegada i l’entrega del material

  Fins ara hi ha hagut prop de 60 empreses i entitats que han oferit donacions diverses, fonamentalment de material sanitari com guants, mascaretes o hidrogel. Totes les donacions estan ja en l’Àrea de Salut perquè arriben a totes les persones professionals de la sanitat i els serveis de cura de persones que estan en primera línia, lluitant dia a dia contra aquesta pandèmia.

  Pujar