elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El Consell aprova un conveni entre l’Institut Valencià de Cultura i l’Ajuntament d’Alcoi per a organitzar la Mostra de Teatre

  • Mitjançant aquest acord, l’Institut Valencià de Cultura hi aportarà 150.000 euros

El Ple del Consell ha aprovat un conveni entre l’Institut Valencià de Cultura (IVC) i l’Ajuntament d’Alcoi per a secundar l’organització de la 32a edició de la Mostra de Teatre d’Alcoi, que tindrà lloc del 23 al 27 d’octubre de 2023. 

Mitjançant aquest acord, l’Institut Valencià de Cultura hi aportarà 150.000 euros. 

A través d’aquest conveni, l’Ajuntament d’Alcoi es compromet a portar a terme el programa d’activitats programades, a justificar adequadament les despeses subvencionables i a incorporar-hi la marca o el logotip de l’Institut Valencià de Cultura com a patrocinador de les activitats esmentades.

Així mateix, haurà d’acreditar que no incorre en cap prohibició per a rebre la subvenció i complir la resta d’obligacions incloses en la Llei general de subvencions.

Per part seua, l’Institut Valencià de Cultura es compromet a aportar-hi la quantitat establida en el conveni.

L’Ajuntament d’Alcoi organitza la Mostra de Teatre com a festival i fira d’arts escèniques, que enguany celebra la 32a edició. El festival promou productes escènics de qualitat i organitza un espai de trobada i d’intercanvi d’experiències entre artistes i professionals del sector.

Pujar