14 de novembre de 2019 14/11/19

Més Compromís-Més País cerca la mobilització de les seues files amb ‘les assemblees del desbloqueig’

Més Compromís-Més País cerca la mobilització de les seues files amb ‘les assemblees del desbloqueig’ - (foto 1)
  • La coalició comença a Alcoi una setmana de mobilització que portarà a la candidatura a Alacant, Dénia i Elx i llança un web per a inscriure a apoderats i interventors de cara a les pròximes eleccions del 10 de novembre

La candidatura Més Compromís-Més País afronta aquesta setmana un període de mobilització que comença aquest dilluns a les 20 hores a Alcoi (Casal Ovidi Montllor) amb l'objecte de donar a conèixer a la ciutadania el seu projecte per a desbloquejar la formació d'un govern a Madrid a través de l'acord entre les forces progressistes.

Després de la celebrada dijous passat a Elx, Alcoi serà el punt de partida d’aquestes reunions obertes a tota la ciutadania i anomenades ‘assemblees del desbloqueig’,  en una setmana en la qual els caps de llista al Congrés i Senat de Més Compromís-Més País, Ignasi Candela i Llum Quiñonero, donaran a conèixer el projecte que concorrerà el pròxim 10 de novembre a les eleccions generals.

“Som una cooperativa política  que cerca crear espais de diàleg per a  desbloquejar la formació d'un govern que d'una vegada per sempre treballe per a facilitar la vida de les persones. Sabem que en parlar d'acordar nadem contracorrent en un clima d'hostilitat i desconfiança entre partits, però hi ha polítiques socials i verds que no poden tardar ni un minut més a engegar-se”, ha manifestat Candela.

Després d'Alcoi, seguirà Alacant, on la candidatura repetirà presentació aquest dimarts 22 d'octubre a les 20 hores en la seu universitària de la ciutat d'Alacant Alacant (Av. Ramón y Cajal, 4) per als simpatitzants i militants de L'Alacantí que vulguen involucrar-se amb el projecte polític. La coalició també preveu aquest dissabte celebrar la ‘assemblea del desbloquege’ a Dénia, així com una trobada divendres vinent entre càrrecs del Baix Vinalopó.

Apoderats i interventors online

Més Compromís-Més País ha llançat també la web Garantia Democràtica (https://garantiademocratica.compromis.net/) en la qual facilita el procés d'inscripció d'aquelles persones que vulguen participar el diumenge electoral com apoderats o interventors en les localitats en les quals voten.

ocultar
Més Compromís-Més País cerca la mobilització de les seues files amb ‘les assemblees del desbloqueig’
Pujar