elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El Complex Esportiu ‘Eduardo Latorre’ millora el seu sistema de reserva ‘en línia’

El Complex Esportiu ‘Eduardo Latorre’ millora el seu sistema de reserva ‘en línia’
  • A través de l'aplicació, l'usuari pot reservar des de pistes de pàdel a espais en piscines, tractaments de fisioteràpia, TRX i classes dirigides

MÉS FOTOS
El Complex Esportiu ‘Eduardo Latorre’ millora el seu sistema de reserva ‘en línia’ - (foto 2)

Des de dilluns passat 7 de juny es poden reservar les classes d'activitats dirigides del Complex Esportiu Municipal Eduardo Latorre mitjançant la web www.eduardolatorre.deporsite.net. Es tracta d'un procés molt senzill, consistent a escanejar el codi QR que es pot trobar en la cartelleria de la instal·lació o a entrar al web abans indicat. Una vegada s'accedeix a l'aplicació, cal indicar en l'apartat “usuari” el DNI de l'abonat (sense la lletra) i en “contrasenya” les quatre últimes xifres del DNI més la paraula “torre” en minúscula.

En accedir al web, l'usuari pot veure totes les activitats i serveis que ofereix el Complex Esportiu com per exemple les reserves de pistes de pàdel, espais en piscines, tractaments de fisioteràpia, TRX i classes dirigides, així com les reserves d'Aquagym i Aquafitness. També s’ha introduÏt en aquestes classes la informació que reben els usuaris, en indicar en cada sessió quin tècnic imparteix l'activitat.

Aquest sistema facilita els processos de reserves als abonats, perquè des del mateix dia de l'activitat a les 06.00 hores ja puguen reservar les classes que pretenen realitzar en el dia. Existeix una limitació de tres sessions per dia, així com un control per a aquells usuaris que reserven i no acudeixen a l'activitat.

De la mateixa manera, s'ha establit una zona a la sala de fitness on els usuaris que no disposen de dispositiu mòbil per a fer la reserva o no saben com fer-la, puguen inscriure's a l'activitat per mitjà l'assessorament dels tècnics d'activitat física de la instal·lació.

Un altre aspecte a ressaltar és la informació que rep l'usuari en utilitzar la implicació i la informació que rep la instal·lació, dels usos i demandes de les activitats gràcies als registres del programa de gestió.

A banda d’aquestes millores, el Complex Esportiu Municipal continuarà treballant per a facilitar els processos als  usuaris i així conéixer les seues necessitats per a millorar els serveis.

 

Pujar