18 de novembre de 2019 18/11/19

El comerç i el mercat de la Zona Nord d´Alcoi celebren Halloween

El comerç i el mercat de la Zona Nord d´Alcoi celebren Halloween - (foto 1)
  • Amb un cercavila, concurs de disfresses, castells inflables i activitats obertes a tota la ciutat

L'Associació de comerç Zona Nord i el mercat Zona Nord, juntament amb la col·laboració de la regidoria de Comerç de l'Ajuntament d'Alcoi, han preparat una desfilada per a celebrar la festivitat de Halloween que se celebrara, el dijous 31 d'Octubre, en el barri més poblat de tota la ciutat.

L'inici de la cercavila començara a les 19 hores del dijous 31 d’octubre, des del pàrquing de Caramanxel, en la Plaça de la Foguera, finalitzant al carrer Ausiàs March al costat del mercat.

Una festa amb castells inflables i activitats per a totes les edats obertes a les veïnes i veïns del barri i, per descomptat, a tot Alcoi. També es podrà participar en el concurs de disfresses, on s’entregaran 3 premis a les millors vestimentes, tenint en compte que hauran d’estar ambientades amb el terrorífic estil de la festa de Halloween.

Aquest cap de setmana, el barri ja ha escalfat motors, celebrant-se, tant el divendres 25 d’octubre, de 17 a 20 hores, com dissabte 26, de 10 a 14 hores, tallers de Halloween al Mercat de la Zona Nord. Per a participar només cal, anar ambientat de la temàtica de Halloween i com no, tindre moltes ganes de passar-ho bé.

ocultar
El comerç i el mercat de la Zona Nord d´Alcoi celebren Halloween
Pujar