1 d’octubre de 2020 1/10/20

Comencen els treballs de millora de la zona exterior del CADA

Comencen els treballs de millora de la zona exterior del CADA - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Comencen els treballs de millora de la zona exterior del CADA - (foto 2)

  La Fundació CAM ja ha iniciat els treballs per millorar la zona exterior del CADA d'Alcoi després de l'informe municipal que indicava les millores necessàries perquè l'espai exterior estigués en condicions òptimes, incloent-hi un cedre libanés que no rebia el reg suficient per un problema elèctric.

  Com es va informar el passat 12 d'agost, l'Ajuntament d'Alcoi s'havia posat en contacte amb la Fundación CAM per informar de l'estat del cedre libanés així com d'altres problemes que existien a la zona exterior del Centre d'Art d'Alcoi (CADA). En la visita de personal de la Fundación a les instal·lacions al costat de tècnics municipals, la Fundación i l'ajuntament van acordar que aquest últim realitzaria un informe de les necessitats i de les empreses capacitades per a escometre les millores i la Fundación realitzaria les mateixes de manera immediata.

  Tal com explica el regidor, Raül Llopis, «agraïm a la Fundación la celeritat en realitzar aquestes millores. Per part de l'Ajuntament hem posat tots els nostres mitjans però necessitàvem de la fundación una resposta ràpida, i aquesta ha estat excel·lent».

  Llopis afegeix: «Esperem que aquesta nova línia de col·laboració i bona sintonia amb la Fundación CAM propicie que la ciutat d'Alcoi puga comptar amb un magnífic edifici com el CADA en les millors condicions. Des de l'Ajuntament no desistirem en l'obstinació que així siga ja que considerem que aquesta important infraestructura per a la ciutat ha de comptar amb tot el nostre compromís».

  Pujar