elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El CCJ comença el curs amb portes obertes i moltes activitats

El CCJ comença el curs amb portes obertes i moltes activitats

  El Centre Cervantes Jove (CCJ) està de nou en funcionament després de les vacances. Des del passat dimarts i fins aquesta vesprada la Regidoria de Joventut ha organitzat jornades de portes obertes per a poder conèixer les instal·lacions. Els pròxims 15 dies, cada vesprada hi haurà una activitat de jocs, campionats, de cultura, tallers o cursos.

  Hi haurà 4 dies de jocs, demà divendres serà la vesprada de jocs tradicionals a les, 18.30 h, els diumenges seguirà sent el dia dedicat als jocs de taula, amb el club del dau de 17 a 20 h. I a més a més, el 27 de setembre, tindran 'El Joc del Dia Mundial del Turisme'.

  Pel que fa a tallers també n'hi haurà 4, un de cuina, que tindrà dues sessions, els dimarts 21 i 28 de setembre, també hi haurà un de Bijuteria que serà el dimecres 22 i un de sabons artesanals el dijous 23. Tots ells començaran a les 18.30 hores.

  Els dissabtes estaran dedicats als campionats. El 17 tindrà lloc el II Campionat de Mario Kart, mentre que el 24 serà de futbolí. Tots dos començaran a les 18 h.
  La programació també té espai per a la cultura, el dimarts 20 a les 19 hores es presentarà l'activitat 'Llibre x llibre' i el dijous 29 hi haurà club de lectura, amb un debat obert sobre Sherlock Holmes. Les dues activitats començaran a les 19 h i estan dedicades a majors de 15 i 19 anys respectivament.

  Per últim cal assenyalar que el mes acabarà amb un curs de manipulador d'aliments de la Diputació d’Alacant. Serà el divendres 30 a les 17 hores.

  Cal fer la inscripció prèvia en el ccj@alcoi.org

  Maria Baca, regidora de joventut: «Després de l'estiu torna a estar en marxa el Centre Cervantes Jove. L’any passat vam dur endavant un total de 169 activitats i gràcies a les enquestes i l'experiència ja sabem quina programació agrada més». I afegeix: «Al llarg de l’últim any hem provat activitats, adaptat horaris i hem anat a poc a poc, coneixent què els agrada i què no als joves alcoians i com podem donar-los un centre que acomplisca les seues necessitats. Volem que el CCJ siga un referent per a la Joventut, aquest és el nostre objectiu i per això estem treballant».

  Pujar