elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El Collao acollirà aquest dissabte el XLIII Trofeu Ciutat d'Alcoi de futbol

El Collao acollirà aquest dissabte el XLIII Trofeu Ciutat d'Alcoi de futbol
  • De manera prèvia a la celebració del partit, que enfrontarà al CD Alcoyano i al Real Murcia CF, tindrà lloc la presentació de la plantilla blanc-i-blava per a la pròxima temporada

El Camp Municipal d’El Collao acollirà aquest dissabte, 7 d’agost, a les 19.00 hores el XLIII Trofeu Ciutat d’Alcoi de futbol, que enfrontarà al CD Alcoyano i el CF Murcia.

Com és habitual, de manera prèvia a la celebració d'aquest partit, a les 18.00 hores i en el mateix camp d’El Collao, tindrà lloc la presentació de la plantilla del CD Alcoyano per a la pròxima temporada.

El regidor d'Esports, Alberto Belda, ha animat als aficionats a recolzar en aquesta cita al Alcoyano, “un equip que tantes alegries ens ha donat al llarg d'aquesta temporada marcada per la pandèmia i que ens va fer recuperar la il·lusió amb moments tan importants com la victòria enfront del Reial Madrid i l'ascens a la Primera Divisió de la Federació Espanyola. Es tracta d'una mostra de l'altíssim nivell en el qual es troba el club, que ens permet gaudir del millor futbol d'aquesta categoria”.

Belda va recordar també que el camp d’El Collao compleix en 2021 els 100 anys de la seua construcció, “un centenari amb solera que pocs camps espanyols poden compartir i que és casa d'una afició amb renom allà on va”.

 

Pujar