21 de setembre de 2020 21/9/20

Climent destaca la capacitat de les universitats valencianes en generar coneixement per a millorar el teixit productiu

Climent destaca la capacitat de les universitats valencianes en generar coneixement per a millorar el teixit productiu - (foto 1)

  El conseller d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, ha participat en la primera jornada del Fòrum d'Ocupació i Emprenedoria del Campus d'Alcoi de la UPV.

  Aquest esdeveniment és una oportunitat per als estudiants i titulats de la universitat que cerquen oportunitats laborals, canvis d'ocupació i assessorament per a millorar la seua carrera professional. En aquest fòrum, les empreses es donen a conéixer entre la comunitat universitària i ofereixen oportunitats.

  El conseller ha valorat que "és necessària la transferència de coneixements entres les universitats i el teixit productiu valencià". El titular d'Economia Sostenible ha destacat "el poder d'aquestes institucions educatives en generar i repartir riquesa contribuint a un model econòmic que tinga en compte les responsabilitats socials de les empreses".

  L'emprenedoria és un altre dels punts tractats en el fòrum. Climent ha destacat que l'estudiantat té la capacitat de crear noves empreses i de consolidar-les i els ha informat sobre les ajudes oferides des de la conselleria d'Economia Sostenible.

  Així mateix, el conseller ha manifestat "que aquestes empreses basades en el coneixement no deuen deixar de banda l'aposta per la sostenibilitat, la igualtat, la inclusivitat i la dignitat en el treball".


  El Fòrum d'Ocupació i Emprenedoria "e2" del campus d'Alcoi de la Universitat Politècnica de València disposa de diferents espais on els estudiants i titutals poden millorar la seua inserció laboral mitjançant simulacions d'entrevistes, tallers de millora de currículum, ús de xarxes socials i cartes de presentació.

  A la jornada també han assistit l'alcalde d'Alcoi, Toni Francés, la directora general de l'Ivace, Júlia Company, el rector de la UPV, Francisco Mora, el vicerrector d'ocupació i emprenedoria de la UPV, José Millet, i el director del Campus d'Alcoi de la UPV, Juan Ignacio Torregrosa.

  Pujar