26 de setembre de 2020 26/9/20

El Centre d’Esports convoca les subvencions destinades al futbol base

El Centre d’Esports convoca les subvencions destinades al futbol base - (foto 1)

  Aquestes subvencions aniran destinades a totes aquelles entitats esportives d'Alcoi que hagen tingut equips de futbol en competició oficial en les categories infantil, cadet o juvenil durant la temporada 2016/2017. El termini per a formalitzar les sol·licituds romandrà obert fins al 18 de setembre i s'espera que la resolució s'anuncie abans de març de 2018.

  Cal especificar que els 12.000 que conformen les ajudes estan repartits en dues partides pressupostàries diferenciades. La primera, de 6.000 euros, anirà destinada als equips infantils que van disputar la lliga local durant la temporada 2016/2017. Recordem que aquesta fou la temporada en la qual Alcoi va recuperar la lliga local en categoria infantil; un fet que respon a l'estratègia per part de la Regidoria d'Esports de potenciar les competicions locals.

  L'altra partida, d'altres 6.000 euros, anirà destinada als equips en categoria cadet i/o juvenil que hagen participat en la 2a Regional. Aquestes categories no disposen en l'actualitat de lligues de caràcter local, ja que no hi ha a la ciutat suficients equips per a articular una competició autònoma. No obstant això, existeix la possibilitat que abans de l'inici de la temporada 2017/18 es puga obrir una competició local en categoria cadet, mentre que per als equips juvenils, aquesta realitat es podria materialitzar durant les pròximes temporades.

  El regidor d'Esports, Alberto Belda, assegura que des de la seua regidoria «s'estan intentant potenciar les competicions locals, ja que aquestes permeten estalviar a les famílies diners i temps destinats als desplaçaments». Encara que les ajudes econòmiques van destinades a les tres categories anteriorment esmentades, els equips que participen en competicions superiors a la 2º Regional disposen d'altres convenis de finançament amb l'Ajuntament, per la qual cosa «cap equip es queda sense la seua subvenció» conclou el regidor.

  La tramitació de les subvencions es durà a terme en règim de concurrència competitiva, i s'espera que la seua resolució s'anuncie abans de març de 2018.
  A l'hora de valorar les sol·licituds es tindran en compte les quantitats pagades en concepte d'arbitratge per totes les entitats sol·licitants. Tanmateix, les ajudes no podran superar en cap dels casos les despeses derivades de l'arbitratge durant la temporada 2016/17.

  Per tal de formalitzar les sol·licituds aquelles entitats interessades hauran de realitzar el tràmit a l'Oficina d'Atenció a l'Usuari o al Registre d'Entrada de l'Ajuntament, presentant tota la documentació requerida que es pot trobar en les oficines de la Regidoria d'Esports o en la seua pròpia pàgina web.

  Tota la informació al voltant de la convocatòria es pot trobar a la següent direcció web: http://www.alcoi.org/ca/areas/deportes/noticias/noticia_0048.html

  Pujar