26 de gener de 2020 26/1/20

La Capella de l’Antic Asil reprendrà la seua activitat en setembre

La Capella de l’Antic Asil reprendrà la seua activitat en setembre - (foto 1)

    Després d'una temporada carregada d'activitat on destaca l'exposició «100 vegades Joan Valls» o la V Biennal d'ArtNostre, La Capella de l'Antic Asil reprendrà la seua activitat en setembre amb una mostra que farà valdre les peces d'artistes locals i d'altres d'àmbit estatal.

    Fent balanç de la temporada que es va tancar al juliol passat, la Capella de l'Antic Asil va acollir l'exposició de la V Biennal d'ArtNostre amb un total de 551 visitants, algunes audicions del I Festival de Guitarra José Luis González o un recital del Cor Sénior de la UPV. D'altra banda també va tindre lloc a La Capella l'exposició «100 vegades Joan Valls», on diversos grups escolars de primària descobriren aspectes relacionats amb l'art d'una manera amena, i les visites guiades a quatre grups de l'Escola Sant Vicent i el seu taller didàctic proposat.

    El regidor de Cultura, Raül Llopis ha destacat que «aquest és un espai expositiu molt especial, que ens permet realitzar també alguns concerts i que està sent, a més, el primer punt d'encontre dels més xicotets de la ciutat amb l'art, seguim en la mateixa dinàmica de voler difondre l'art als escolars, ací els donem l'opció, a què puguen fer eixides i conéixer les exposicions que es posen a disposició de tota la ciutadania d'Alcoi».

    La Capella de l'Antic Asil (c/ El Camí 42) reprendrà al setembre la seua activitat de promoció de l'art amb la mostra «El modernisme de la col·lecció», que s'emmarca dins de la I Fira del Modernisme d'Alcoi. Segons la responsable de la mostra, Lucía Romero, aquesta es basarà en una selecció d'obres de la col·lecció enclavades a finals del segle XIX i principis del XX, les quals faran valdre el treball d'artistes locals com Fernando Cabrera, i alhora altres d'àmbit estatal. L'exposició romandrà oberta de dilluns a divendres, des de l'inici de la Fira fins el 28 d'octubre, amb horari de 9:30 a 13 i de 17:30 a 19. La visita guiada per als escolars es complementarà amb un taller anomenat «Som impressionistes», on els infants podran posar en pràctica la tècnica impressionista de pinzellada curta amb ceres. El dissabte també s'oferiran visites per al públic general en horari de 12 i 13 hores.

    Pujar