elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Arranca la participació d’Alcoi a FITUR

Arranca la participació d’Alcoi a FITUR
  MÉS FOTOS
  Arranca la participació d’Alcoi a FITUR - (foto 2)

  Ahir es va inaugurar FITUR, la Fira Internacional de Turisme a Madrid i la nostra ciutat està un any més present. Ahir al matí, Alcoi va formar part d'una taula redona organitzada pel Patronat de Turisme Costa Blanca de la Diputació d'Alacant en la qual van participar diferents poblacions de la província que, com la nostra, formen part de la Xarxa de Destinacions Turístiques Intel·ligents (DTI).

  La regidora de Turisme Lorena Zamorano va realitzar una presentació per donar a conéixer el model DTI d’Alcoi. La nostra ciutat contempla dins dels seus objectius turístics principals una evolució del seu model turístic en el marc de la gestió intel·ligent per guanyar en competitivitat.

  Durant la vesprada d’ahir també es va presentar la Segona Edició de ‘Alicante Interior Gastronómico’. Aquesta fira està organitzada per l’Ajuntament d’Alcoi, Gastronomía Costa Blanca i la Cambra de Comerç d’Alcoi. Tindrà lloc del 7 al 13 de novembre.

  Finalment cal indicar que Alicante Turismo Interior també va presentar 8 rutes de muntanya i costa, algunes de les quals discorren per les nostres comarques.

  Pujar