elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Alcoi tancarà els parcs per l'alerta taronja per vent

Alcoi tancarà els parcs per l'alerta taronja per vent
  MÉS FOTOS
  Alcoi tancarà els parcs per l'alerta taronja per vent - (foto 2)

  AEMET ha activitat una alerta taronja per vent a partir de les 19-20 hores d'avui dijous 13 de desembre i fins les 9 del matí de demà, 14 de desembre, a la zona on està la nostra ciutat pel que, des de l'Ajuntament, davant les recomanacions de Protecció Civil, s'ha decidit tancar els parcs de la ciutat i així evitar possibles accidents.

  Des de l'Ajuntament s'informa del tancament dels parcs a partir de les 18.00 hores i fins demà al matí, a l'espera de veure com evolucionen les previsions metrològiques. També es recomana a la població que prenga les mesures oportunes en aquests casos:

  • Retire tests, adorns, i qualsevol objecte situats en teulades, terrasses ...que puguen caure al carrer.
  •Verifique totes les instal·lacions exteriors de la seua empresa (cartelleria, lluminosos, etc...) assegure o retire qualsevol element que puga caure al carrer.
  •Tanque portes, finestres, tendals i qualsevol elements extern del seu habitatge.
  •Si es troba en el carrer tinga especial atenció amb cornises, murs o bastides, grues en construcció... Així com qualsevol edifici en mal estat amb el risc de despreniment.
  •No transite per zones o parcs, evite també passejar prop de pals elèctrics o torres d'alta tensió. Evite acostar-se a tanques publicitàries.
  • Si realitza activitats a l'aire lliure, verifique qualsevol element amb el risc de desprendre's o caure al sòl (porteries, canastres de bàsquet, etc.)

  Pujar