15 d’octubre de 2019 15/10/19

Alcoi tancarà els parcs per l'alerta taronja per vent

Alcoi tancarà els parcs per l'alerta taronja per vent - (foto 1)
MÉS FOTOS
Alcoi tancarà els parcs per l'alerta taronja per vent - (foto 2)

AEMET ha activitat una alerta taronja per vent a partir de les 19-20 hores d'avui dijous 13 de desembre i fins les 9 del matí de demà, 14 de desembre, a la zona on està la nostra ciutat pel que, des de l'Ajuntament, davant les recomanacions de Protecció Civil, s'ha decidit tancar els parcs de la ciutat i així evitar possibles accidents.

Des de l'Ajuntament s'informa del tancament dels parcs a partir de les 18.00 hores i fins demà al matí, a l'espera de veure com evolucionen les previsions metrològiques. També es recomana a la població que prenga les mesures oportunes en aquests casos:

• Retire tests, adorns, i qualsevol objecte situats en teulades, terrasses ...que puguen caure al carrer.
•Verifique totes les instal·lacions exteriors de la seua empresa (cartelleria, lluminosos, etc...) assegure o retire qualsevol element que puga caure al carrer.
•Tanque portes, finestres, tendals i qualsevol elements extern del seu habitatge.
•Si es troba en el carrer tinga especial atenció amb cornises, murs o bastides, grues en construcció... Així com qualsevol edifici en mal estat amb el risc de despreniment.
•No transite per zones o parcs, evite també passejar prop de pals elèctrics o torres d'alta tensió. Evite acostar-se a tanques publicitàries.
• Si realitza activitats a l'aire lliure, verifique qualsevol element amb el risc de desprendre's o caure al sòl (porteries, canastres de bàsquet, etc.)

ocultar
Alcoi tancarà els parcs per l'alerta taronja per vent
Pujar