elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Alcoi es reunirà amb la direcció del centre Gormaget per oferir suport i tractar d’ajudar en els problemes de cobrament amb Conselleria

  • L’1 d’agost de 2023 es va demanar una reunió amb la vicepresidenta segona i consellera de Serveis Socials, Igualtat i Habitatge i encara no ha contestat

L’Associació pro persones amb discapacitat intel·lectual d’Alcoi (Aspromín) que compta amb el centre ocupacional i residencia Gormaget està patint importants retards en el pagament de les mensualitats per part de la Conselleria de Serveis Socials del senyor Carlos Mazón, en concret, fins a finals del mes de maig no han cobrat cap mensualitat i encara no han cobrat el 100%.

L’Ajuntament d’Alcoi i en concret, la regidoria de Polítiques inclusives demanarà de forma immediata una reunió amb la direcció del centre per oferir tot el suport del Govern Municipal i veure com poden ajudar a resoldre el problema.

La regidoria de Polítiques Inclusives va demanar a través d’alcaldia de l’Ajuntament d’Alcoi una reunió amb la vicepresidenta segona i consellera de Serveis Socials, Igualtat i Habitatge, l’Honorable Sra. Susana Camarero Benítez el passat 1 d’agost, ha passat quasi un any i encara no han tingut a bé establir una data per a l’encontre.

Recordem que el passat 21 de desembre, l’alcalde d’Alcoi; Toni Francés i la regidora de Polítiques Inclusives ja es van reunir tant amb la direcció com amb representants de pares i mares de l’alumnat d’ASPROMÍN, qui els van traslladar les seues demandes i amb qui tenen un diàleg i comunicació constant.

«Des del nostre Govern estem amb totes les entitats, donant el nostre suport i escoltant i tractant de resoldre tots els problemes que puguen tindre. Els retards provoquen un perjudici en les activitats diàries dels usuaris, i a més incertesa de les seues famílies i dels mateixos treballadors. Entitats socials com Aspromín, fan una tasca fonamental en favor de persones amb discapacitat intel·lectual i és inacceptable que hagen de patir aquests retards que posen en risc el seu funcionament amb normalitat. Parlarem amb la direcció per veure com actuem i demanarem una altra reunió amb la vicepresidenta segona i consellera de Serveis Socials, que ens té esperant des de fa quasi un any», ha explicat la regidora de Polítiques Inclusives, Aroa Mira.

 

Pujar