22 de gener de 2021 22/1/21

Alcoi reconeix els corredors amateurs en la FESCAM

Alcoi reconeix els corredors amateurs en la FESCAM - (foto 1)
  • La festa del corredor amateur va tindre lloc un any més en el Complex Esportiu Municipal Eduardo Latorre

MÉS FOTOS
Alcoi reconeix els corredors amateurs en la FESCAM - (foto 2)
Alcoi reconeix els corredors amateurs en la FESCAM - (foto 3)
Alcoi reconeix els corredors amateurs en la FESCAM - (foto 4)
Alcoi reconeix els corredors amateurs en la FESCAM - (foto 5)

La regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Alcoi va organitzar una nova edició del la FESCAM, la festa del corredor amateur, un acte informal on cadascun dels 9 clubs d’aquest esport de la nostra ciutat reconeix a un dels seus participants. L’acte va tindre lloc el passat divendres 14 de febrer en el Complex Esportiu Municipal Eduardo Latorre.

El reconeixement normalment no es fa pels mèrits esportius, ja que per això ja està els podis, en aquest acte es volen premiar altres valors com puga ser l’esforç i el companyonia així com la tasca que realitzen al llarg de l’any. Van ser reconeguts:

  • APER. Efrén Mira Llorens.
  • Club Atletisme Alcoi. Marcos Giner Montserrat
  • 226ers Endurance School. Marcial Molina Albero
  • Poc a Poc. Eduard Lobodan
  • Runners Alcoi. Juan José Climent Ruiz
  • Trialcoy. Rafael Seguí Ferri
  • Centre Excursionista Alcoi. Salvador Sellés Juan ‘Siba’
  • Grup Excursionista Ratot. Juan Carlos Martínez Carricondo
  • Onsen Runners Alcoi. Federico Ruiz Comino ‘Fede’

El regidor d’Esports, Miguel Juan Reig, explica que «el col·lectiu del running continua sent un dels més nombrosos de la nostra ciutat. Els nostres atletes amateurs tenen l'oportunitat de gaudir d'un ampli calendari de curses que s'organitzen a Alcoi i que conten sempre amb el suport de la Regidoria d'Esports. Amb aquest acte volem realçar a totes aquestes persones que fan esport de manera amateur i tot i que no pugen al podi, mereixen un reconeixement. A més, molts dels nostres corredors amateurs viatgen a altres poblacions de tot el territori nacional a participar de tota mena d'esdeveniments i curses, convertint-se en ambaixadors de l'esport alcoià».

Recordem el Centre d’Esports dóna suport a les curses que s’organitzen en la nostra ciutat. Per aquest any ja estan confirmades: Cross Ciutat d’Alcoi, Sprint Trail Solidari Santa Ana, Pujada a la Font Roja, 10k Solidària La Salle, Trotada Dones a les Fosques, Cursa Trofeu Filaes, Cross Nocturn Salesians, Milla Urbana de Les Esclaves, 10k Esport 3d, Cursa Solidària Col·legi Carmelites, Pujada al Montcabrer, Trail Solidari, Mitja Marató, Trotada Nadal i la Sant Silvestre.

Pujar