10 d’abril de 2020 10/4/20

Alcoi presenta un nou cicle de «Cinema en Valencià»

Alcoi presenta un nou cicle de «Cinema en Valencià» - (foto 1)
  • Gratuït i per al públic en general

L’Ajuntament d’Alcoi, a través de la Regidoria de Política Lingüística, i el Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València han programat el Cicle de Cinema en Valencià 2019, que es desenvoluparà els mesos de novembre i desembre pròxims. El cicle, que es troba sota el paraigües de Goya Cine Club, projectarà un total de 5 pel·lícules, essent tres dijous de novembre i dos de desembre els dies elegits, a partir de les 19 hores, en el Centre Cultural. Totes les cintes estan adreçades al públic adult en general.

Els dijous a partir del 14 de novembre i fins al 19 de desembre, el públic en general, podrà veure cinema en valencià en el Centre Cultural Mario Silvestre. Totes les sessions són a les 7 de la vesprada. La primera cita és el 14 de novembre, amb la cinta «Estimada, jo sóc tu». La següent setmana, dijous 21 de novembre, serà el torn de «Ments Brillants»; el dijous 28 de novembre, la pel·lícula visionada serà «12 anys d'esclavitud» i en desembre, el dijous 12 podrem veure «Una bossa de bales», per acabar, el dijous 19 de desembre, l'última proposta cinèfila serà «Pelé, el naixement d’una llegenda».

El regidor de política lingüística, Raül Llopis, destaca aquest cicle: «Tornem amb el cicle de cinema en valencià, una proposta cultural que fem de la mà de la Universitat Politècnica i que està ja completament consolidada a la nostra ciutat. Aquest any, amb 5 grans pel·lícules, una gran oportunitat de veure bones cintes en pantalla gran, sense cost i, a més a més, en valencià. Convidem a tots els amants del seté art a acostar-se al saló d’actes del Centre Cultural».

Pujar