7 de desembre de 2019 7/12/19

Alcoi es preocupa per la situació judicial de Víctor Parada

  La Junta de Portaveus de l’Ajuntament d’Alcoi, formada per tots els grups polítics, ha aprovat per unanimitat portar al pròxim plenari una declaració signada per tots els partits de la Corporació en la que es demana al Govern d’Espanya que continue amb les gestions per preocupar-se per la situació de Víctor Parada, condemnat a mort en Malàisia.

  Víctor Parada és ciutadà bolivià i va residir durant anys a Benilloba però la seua família resideix a Alcoi. Sense entrar a valorar la situació judicial o els  fets que s’han jutjat, els grups municipals volen mostrar la seua repulsa a la pena de mort en tot el món. Per tant, els partits que formen part de la Corporació demanen que s'intercedisca per a que no s’aplique la pena capital a un ésser humà. La declaració es portarà al proper plenari del 26 de març i serà la següent:

  «L’Ajuntament d’Alcoi, reunit en Ple, demana a les instàncies pertinents del Govern d’Espanya, en base a la nostra preocupació per la situació de Víctor Parada, la família del qual resideix a la nostra ciutat i ha estat condemnat a mort en Malàisia, i per deixar clara la nostra postura de repulsa front a la pena de mort en tot el món, que prosseguisca amb les gestions per instar al Govern de Bolívia a que realitze totes les mesures i accions necessàries davant del Govern de Malàisia per evitar l’execució d’aquesta pena capital».

  ocultar
  Alcoi es preocupa per la situació judicial de Víctor Parada
  Pujar