31 d’octubre de 2020 31/10/20

Alcoi potència el cicloturisme

Alcoi potència el cicloturisme - (foto 1)
  • Han realitzat diverses iniciatives

MÉS FOTOS
Alcoi potència el cicloturisme - (foto 2)

La regidoria de Turisme de l'ajuntament d'Alcoi està duent a terme diverses actuacions per a fomentar el cicloturisme, ja que s'ha constatat el creixement de la demanda d'aquesta mena de turisme a la nostra ciutat. Impulsant accions específiques per a la promoció a través de la realització de diferents press trips i campanyes promocionals directes.

En primer lloc cal assenyalar que s'ha editat un nou fullet de rutes verdes en castellà, valencià, anglés, francés i alemany i un nou fullet de cicloturisme en els mateixos idiomes. En aquest últim s'han inclòs els allotjaments i establiments Bikefriendly així com resta de serveis complementaris relacionats amb el cicloturisme, servei de pàrquing intel·ligent, bikepark, etc. https://alcoyturismo.com/alcoy/uploaded/naturaleza/rutasenbici_alcoy_costablanca_comunidadvalenciana.pdf

Cal recordar que en l'àmbit promocional enguany s'ha participat en la fira Fiets et Wandelbeurs a Utrech i en la fira de Cicloturisme a Gant, amb la finalitat de realçar aquest producte.

Igualment, entre les campanyes promocionals directes cal destacar la realitzada enguany amb l'empresa Inprofit focalitzada als Països Baixos i que ha aconseguit incrementar notablement les visites a l'apartat de la web aconseguint passar de 112 a 2.586 visites. D'altra banda els anuncis van ser visualitzats 500.000 vegades, aconseguint 4.000 clics. Indicar que Inprofit és una empresa alcoiana especialitzada en posicionament en línia.

Pel que respecta a la web, s'ha creat un apartat específic que remarca el cicloturisme amb tota la informació relativa a aquesta matèria en destinació. https://www.alcoyturismo.com/pag/4206/cicloturismo.html

“L'existència de diferents rutes BTT, la via de ciclistes i vianants, les zones d'estacionament de bicicletes, les empreses de serveis de lloguer de bicicletes i rutes, així com els allotjaments adaptats, fan d'Alcoi la destinació perfecta per a gaudir d'aquesta mena d'activitats. Per aquest motiu i per la demanda creixent que estem tenint hem dut a terme aquestes iniciatives per a la promoció d'aquest producte que resulta tan interessant a l'hora de trencar amb l'estacionalitat de la demanda i proveir a la destinació de turistes durant tot l'any” ha indicat la regidora de Turisme, Lorena Zamorano.

Pujar