elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Alcoi incrementarà la vigilància en el Centre de la Ciutat

Alcoi incrementarà la vigilància en el Centre de la Ciutat
  • Els cossos de Seguretat insisteixen que els recents fets delictius ocorreguts són aïllats i que Alcoi és una ciutat segura

Després dels recents fets delictius que han ocorregut a Alcoi, tres atracaments  en establiments hostalers del centre de la ciutat, ha tingut lloc una reunió extraordinària entre Policia Nacional, Policia Local, l’alcalde d’Alcoi i el regidor de Seguretat, Raül Llopis que se suma a les que tenen habitualment, ja que en els últims anys treballen de forma coordinada tots dos cossos.

En aquest encontre, tant Policia Nacional com Policia Local han explicat que els fets que han tingut lloc recentment s'han de considerar aïllats i que en cap cas ha augmentat la delinqüència ni els casos d'aquest tipus a Alcoi. Afirmen que la nostra ciutat és una de les més segures tal com demostren les xifres any a any. De totes maneres, han acordat que tots dos cossos intensificaran patrullar per la zona centre per a donar major sensació de seguretat i evitar que tornen a succeir fets similars.

“Vivim en una ciutat segura, no obstant això, la nostra missió és vetlar per la seguretat de la ciutat i que no es tornen a repetir aquest tipus de fets”, ha ressaltat l'edil de Seguretat, Raül Llopis.

 

Pujar