elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Alcoi ja és una ciutat més cardiosaludable

Alcoi ja és una ciutat més cardiosaludable
  MÉS FOTOS
  Alcoi ja és una ciutat més cardiosaludable - (foto 2)

  Les unitats de desfibril·ladors, 6 en total, que ja estan col·locades, es troben en edificis institucionals i en tres cotxes patrulla de la policia local. A banda dels vehicles, els llocs on estan situats són: el Complex esportiu Eduardo Latorre, el Poliesportiu Francisco Laporta, i en el vestíbul de l’Ajuntament d’Alcoi. Policies, conserges i monitors ja han rebut la formació necessària per a utilitzar-los en el cas de que hi haja una persona amb una parada cardíaca.

  El regidor de seguretat ciutadana, Raül Llopis, destaca la importància de tindre uns aparells que poden salvar vides. «És una tendència que s’ha implantat en tota Espanya arran d’una campanya de conscienciació i la veritat és que salvar vides sempre és rentable per a qualsevol societat». Els aparells que ja estan col·locats tenen també una  alarma incorporada per a evitar robatoris i la seua utilització és senzilla i intuïtiva.

  L’edil també ha assegurat que «ens agradaria mantenir la partida econòmica per al pròxim pressupost i així poden comprar més aparells  per a la ciutat al 2018. Esperem que quan negociem els pressupostos, hi haja possibilitat de tindre una quantitat per adquirir desfibril·ladors».

  Pujar