28 d’octubre de 2020 28/10/20

Alcoi acull l'IX campionat d'Espanya grups júnior i quartets, i l'IV trofeu Ciutat d'Alcoi grups xicotets i grans de grup xou

  Els pròxims dies 22 i 23 de març de 2019 Alcoi acollirà de nou un esdeveniment esportiu de gran relleu, que situarà a la nostra localitat com a centre del Patinatge Artístic nacional en la modalitat de Grups Xou. Es tracta de l'IX CAMPIONAT D'ESPANYA GRUPS JÚNIOR I QUARTETS, i l'IV TROFEU CIUTAT D'ALCOI GRUPS XIXOTETS I GRANS.

  Les instal·lacions del Poliesportiu Municipal Francisco Laporta, i en concret el Pavelló Mutualitat de Llevant, seran l'escenari de celebració d'aquest esdeveniment esportiu on es donaran cita més de 70 clubs pertanyents a 12 Comunitats Autònomes, amb una participació estimada de més de 900 persones (esportistes, tècnics, delegats, auxiliars, etc.). A tot això caldrà unir la gran quantitat de públic que es donarà cita en les instal·lacions esportives per a presenciar l'esdeveniment esportiu, que compta amb l'organització de la Real Federació Espanyola de Patinatge – Comité Nacional de Patinatge Artístic i la Comissió Organitzadora creada des de la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament d'Alcoi.

  Recentment s'han celebrat els diferents Campionats Territorials que determinen la classificació dels diferents clubs per a aquest Campionat Nacional i Trofeu Ciutat d'Alcoi. Equips com el Reus Esportiu i Olot Patinatge Artístic, que tenen en el seu haver nombrosos títols nacionals i internacionals, estaran a la nostra ciutat per a competir amb la intenció d'aconseguir les places per a representar a Espanya en els pròxims Campionats Europeus.

  A la fi de febrer, l'organització posarà a la venda les entrades per a presenciar aquest Campionat, que podran adquirir-se a través d'una plataforma digital. En els pròxims dies s'informarà amb detall del procediment per a la compra d'aquestes entrades.

  «La Federació Espanyola de Patinatge, avalada per la Federació Valenciana de Patinatge ha tornat a confiar en la nostra ciutat per a albergar aquest campionat de nivell nacional, el màxim d'aquesta categoria al nostre país. Per a nosaltres és un orgull poder ser la seu del Campionat d'Espanya una altra vegada. Això és sinònim que les coses es van fer molt bé i que l'organització va ser tot un èxit. Per això hem d'agrair la labor realitzada per la Comissió organitzadora amb una involucració màxima», ha ressaltat el regidor d'Esports, Alberto Belda.

  L'edil destaca que «a més de ser esdeveniment esportiu de màxim nivell, cal incidir que hem fet una inversió que beneficia a la ciutat, ens situa en el mapa esportiu del país i fa que el nom d'Alcoi es veja per tota Espanya amb motiu dels campionats i a més, és especialment positiva la repercussió econòmica a la ciutat, els participants, les seues famílies i els entrenadors estan durant un cap de setmana a Alcoi, coneixent la ciutat i omplint els establiments hostalers, ja que estaran menjant, dormint i realitzant compres».

  Pujar