14 de novembre de 2019 14/11/19

Àgoralab amplia l'oferta formativa amb un curs de desenvolupament de videojocs

Àgoralab amplia l'oferta formativa amb un curs de desenvolupament de videojocs - (foto 1)
  • Ofereix cursos per ensenyar robòtica als xiquets

MÉS FOTOS
Àgoralab amplia l'oferta formativa amb un curs de desenvolupament de videojocs - (foto 2)

L'espai Àgoralab comença els seus cursos per a xiquets amb quatre propostes: Un curs d'iniciació a la robòtica, el CREA I, CREA II, i la novetat del curs de Desenvolupament de Videojocs, ampliant així l'oferta amb noves propostes atractives i amb projecció de futur per a l'alumnat.

Agoralab està ja en el tercer curs escolar de la seua curta història però vol seguir complint anys, creixent i mostrant que des de l'àmbit municipal, es pot i s'ha d'innovar en tots els sentits. És el laboratori de l'Àgora pels més xicotets encara que també porta els seus projectes de robòtica i impressió 3D a docents i adults, promovent el concepte de fabricació pròpia.

El curs d'Iniciació a la Robòtica està dirigit als per als més menuts, principalment alumnat de 5é i 6é de primària, tindrà lloc els dilluns de 17.30 h fins a les 19.00 h.

La principal novetat d'aquest any és el Desenvolupament de Videojocs, pensat per alumnat de 1r fins a 4t d'ESO. Serà els dimarts de 17.30 h a 19.00 h. CREA II, per a l'alumnat d'ESO, Batxiller, FP, es durà endavant els dimecres de 16.30 h a 18.00 h i finalment CREA I: alumnat d'ESO, Batxiller, FP. Dijous de 16.30 h a 18.00 h.

Al llarg del curs aniran proposant-se altres cursos i tallers puntuals que siguen d'interés o responguen a necessitats formatives.

El regidor d'empreses, formació i innovació, Manolo Gomicia, explica la nova oferta: «Àgoralab és un espai amb l'essència del que ha de ser l'Àgora, un lloc per aprendre les tècniques més innovadores, compartir i posar en pràctica idees però, sobretot, per portar a la pràctica els coneixements i crear projectes reals».

«Agoralab és una de les parts que més interessa a les delegacions que vénen a conéixer el projecte de l'Àgora per aplicar-ho als seus municipis, cosa que ens enorgulleix. Un concepte nou en l'àmbit municipal que volem que seguisca creixent i consolidant-se per implantar a la ciutat, l'interés pels estudis tècnics des de la més primerenca infància», conclou Gomicia..

ocultar
Àgoralab amplia l'oferta formativa amb un curs de desenvolupament de videojocs
Pujar