23 de setembre de 2020 23/9/20

Més activitats per als majors amb nous cursos i conferències

Més activitats per als majors amb nous cursos i conferències - (foto 1)

    L'Ajuntament d'Alcoi, a través de la Regidoria de Polítiques Socials, posa en marxa dos cursos per persones majors. En concret es tracta d'un taller literari i un altre d'expressió corporal i musicoteràpia. També oferiran conferències per aprendre sobre sexualitat i acompanyar en el dol. Aquestes activitats amplien la llarga llista d'activitats municipals dedicades als majors que es poden realitzar a la ciutat.

    Aroa Mira, regidora de Polítiques Socials, explica que «des del nostre Govern sempre donem suport a aquest tipus d'iniciatives per ajudar a les persones majors, des de la regidoria continuarem apostant per la realització d'activitats per als majors encaminades a millorar la seua qualitat de vida». Mira apunta «recordem que no són els primers cursos amb els quals col·laborem, ja hem dut endavant diverses edicions d'''Envellir Bé" que són cursos de nutrició i psicologia amb temes interessants per a les persones majors i que han sigut un èxit. També vam iniciar els dimarts culturals i continuem augmentant el nombre d'inscrits per a les aules de la tercera edat, any rere any, amb més de 800 inscripcions».

    El taller literari tindrà lloc a l'edifici Viaducte els dijous de 18,30 a 20 hores. Començarà el 19 d'octubre i acabarà el 23 de novembre. Pel que fa al curs d'expressió corporal i musicoteràpia es durà endavant a la sala multiús del centre social «Zona Nord» els divendres de 9,30 a 11 hores. Començarà el 27 d'octubre i acabarà l'1 de desembre. Les persones interessades a participar han de trucar al 606 78 16 42 en horari de 9,30 a 13.30 hores. La data límit per inscriure's és el 18 d'octubre.
    Les conferències seran impartides per Miriam Ferrero, psicòloga sanitària i psico oncòloga i Ana García, naturòpata i quiromassatgista. Les conferències «Acompanyant en el dol» tindran lloc els dijous 26 d'octubre i 2 de novembre, mentre que «Aprenguem sobre sexualitat» seran els dijous 9 i 16 de novembre. Les conferències seran de 17 a 19 hores en la Sala Multiús de Creu Roja, al carrer Roís de Corella, 2.

    Pujar