elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

ACTAIO realitza un taller a Alcoi a desenvolupar habilitats comunicatives i aprendre a parlar en públic.

ACTAIO realitza un taller a Alcoi a desenvolupar habilitats comunicatives i aprendre a parlar en públic.

     

    Aquest dilluns, 23 de gener, l'Acord Territorial per a l'Ocupació Alcoi-Ibi-Ontinyent (ACTAIO) ha dut a terme el taller “Habilitats de Comunicació. Parlar en públic” amb l'objectiu de desenvolupar les habilitats comunicatives per a aplicar en l'àmbit de la recerca d'ocupació, en concret per a ensenyar diferents eines a l'hora de parlar en públic, no sols en el terreny laboral, sinó en el dia a dia.

    En aquest taller s'han explicat les claus per a realitzar l'oferta professional, s'ha realitzat una dinàmica i una breu presentació de vídeo, introduint d'aquesta manera la importància dels elements que intervenen en la Comunicació, com ara la comunicació verbal (importància i característiques del missatge), comunicació no verbal (gestos, postures, contacte visual, imatge personal i espais) i la importància d'un bon comiat.

    La present edició del Projecte Experimental VII d'ACTAIO té la seua seu a l'Ajuntament d'Alcoi. Això facilita que es coordinen i complementen les diferents accions dissenyades pels equips tècnics d'ACTAIO i Promoció Econòmica.

    Pujar