4 de desembre de 2020 4/12/20

Acabada la repavimentació de l’Avinguda d’Elx

Acabada la repavimentació de l’Avinguda d’Elx - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Acabada la repavimentació de l’Avinguda d’Elx - (foto 2)

  Ja han acabat les obres de repavimentació de l’Avinguda d’Elx. Un obra molt necessària per a la ciutat, d’una banda perquè és una zona de molt ús tant industrial com escolar, per la seua proximitat al IES Pare Vitòria. D’altra, perquè és entrada directa al centre de la ciutat que amb el tall del pont Fernando Reig ha vist augmentat el seu trànsit. Els treballs d’asfaltat han tingut lloc per la nit, tant per evitar majors problemes de trànsit com per a complir amb la normativa de prevenció de la legionel·la.

  L'Ajuntament havia previst una partida de 65.000 euros per a la repavimentació d'aquesta zona però, gràcies al procediment negociat, es van presentar diferents ofertes resultant la millor, la de l’empresa Pavasal, el que permet estalviar un total de 8.413 euros a les arques municipals. Cal recordar que recentment en l’Avinguda d’Elx també es van incorporar uns eixos transversals de fundició en les baranes per a millorar la seguretat.

  L’obra estava englobada dins de la campanya “Alcoi al Dia” que l’Ajuntament ha realitzat aquest estiu en tots els barris d’Alcoi. En total, es tracta de més 30 actuacions que han aprofitat els mesos de menys activitat per a intensificar els treballs de manteniment de la ciutat.

  Pujar