22 d’octubre de 2020 22/10/20

El vídeo inspiracional creat a Alboraia que ens motiva a veure tot el que podrem tornar a gaudir

El vídeo inspiracional creat a Alboraia que ens motiva a veure tot el que podrem tornar a gaudir - (foto 1)
  • #TheBigAwakening és un vídeo de caràcter inspiracional que busca aportar un punt de vista positiu

Arturo Sánchez és un veí d'Alboraia que treballa com manager de projectes i creador audiovisual. En veure tants continguts negatius de ciutats buides i centrant-se en el present, es va sentir motivat a aprofitar les seues habilitats i projectes per a aportar un punt de vista positiu a la gent.

La iniciativa sorgeix d'una reflexió i moments personals molt intensos, i pretén ser una eina de motivació per a tots i totes. Amb l'ajuda dels seus companys de pis, aquest veí d'Alboraia, molt lligat al nostre poble, va decidir aportar el seu granet d'arena a millorar l'ànim de les persones. Arturo està molt lligat Alboraia, i també a la Patacona i al surf, especialment a l'escola local Mediterranean Surf.

Aquesta situació i aquest projecte per a ell és una oportunitat d'afrontar la vida amb noves perspectives. “Reflexionar sobre la nostra manera de pensar i trobar la forma harmoniosa de coexistir amb les persones, la naturalesa, els animals i en definitiva amb nosaltres mateixos. En essència, tenim l'oportunitat de canviar la destinació de la humanitat.”

Ací l'enllaç al vídeo: https://vimeo.com/405370517

Pujar