21 de setembre de 2020 21/9/20

La Unió Democràtica de Pensionistes celebra la seua assemblea anual

La Unió Democràtica de Pensionistes celebra la seua assemblea anual - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  La Unió Democràtica de Pensionistes celebra la seua assemblea anual - (foto 2)

  La Unió Democràtica de Pensionistes (UDP) va celebrar dijous passat 7 de febrer la seua assemblea anual per a adonar de les activitats i les despeses de l'any, així com donar la benvinguda els seus nous membres i homenatjar als quals deixen el seu lloc.

  Després de donar la benvinguda a tots els i les presents, la UDP va dedicar un minut de silenci a les persones que van faltar l'any passat. Així mateix, es va donar compte de les despeses del 2018 i les activitats realitzades durant l'any.

  L'acte va comptar amb la presència de l'alcalde d'Alboraia, Miguel Chavarría, i de la regidora de Serveis Socials, Susana Cazorla. Chavarría va voler felicitar i agrair a l'associació la seua dedicació. A més, va mostrar interès per impulsar més projectes i activitats com els tallers de Connectant Generacions.

  Així mateix, l'alcalde va ser l'encarregat de lliurar plaques commemoratives als i les vocals Pepa García, Vicenta Martí i Pedro Sánchez i al secretari Antonio Parra, que deixen el seu càrrec enguany, pels seus anys de dedicació a la UDP. D'altra banda, l'associació va donar la benvinguda als seus nous vocals, Mª Dolores Cea i Manuel Aguilar.

  Pujar