20 de gener de 2021 20/1/21

Tanquen les platges de la Patacona i Port Saplaya

Tanquen les platges de la Patacona i Port Saplaya - (foto 1)
  • L'Ajuntament d'Alboraia ha prohibit el bany després de detectar nivells elevats de paràmetres microbiològics

L'Ajuntament d'Alboraia ha prohibit el bany a la platges de la Patacona i Port Saplaya Nord després de detectar en una anàlisi "nivells elevats de paràmetres microbiològics" en l'aigua.

Així ho ha comunicat l'ajuntament, qui ha explicat que aquest tancament es produeix després de la comunicació emesa pel Servei de Planificació de Recursos Hidràulics i Qualitat de les Aigües de la Generalitat Valenciana.

"Les mostres de les aigües analitzades van superar ahir els límits establits segons el Reial decret 1341/207 d'11 d'octubre sobre la gestió d'aigües de bany per a ser aptes per al bany", han detallat. Des del consistori han avançat que prendran una nova mostra d'aigua en aquest punt aquest divendres, i els resultats es comunicaran quan s'obtinguen.

L'ajuntament ha activat un protocol de forma automàtica, i ha convocat l'òrgan Gestor de Platges i informant el Servei de Socorrisme, Policia Local i a la ciutadania.

Fa unes setmanes va succeir el mateix, també a les platges de la ciutat de València. Per què es van tancar? Intentem donar resposta a això en aquest article.

Pujar