25 de novembre de 2020 25/11/20

La Societat Musical d'Alboraia substitueix la coberta de l'edifici

La Societat Musical d'Alboraia substitueix la coberta de l'edifici - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  La Societat Musical d'Alboraia substitueix la coberta de l'edifici - (foto 2)
  La Societat Musical d'Alboraia substitueix la coberta de l'edifici - (foto 3)

  La Societat Musical d'Alboraia ha iniciat les obres per a substituir la coberta de l'edifici amb l'objectiu de reparar un problema de goteres i amb la finalitat de guanyar espai per als assajos i les audicions. Les obres formen part del Pla d'infraestructures de la Diputació de València, que aportarà 62.000 euros al projecte, sent la resta finançada per la Societat Musical.

  Les obres pretenen millorar la teulada de l'edifici amb la finalitat d'evitar les goteres i la falta d'aïllament, així com guanyar espai i una millor acústica per als assajos i les audicions, i està previst que acaben a l'octubre. L'inici de curs serà el dia 1 d'octubre i la Societat Musical ha habilitat aules prefabricades en l'edifici on se situa el Saló de Plens i l'Auditori municipal amb la finalitat d'iniciar el curs en el termini previst i sense contratemps.

  Segons l'alcalde d'Alboraia, Miguel Chavarría, les obres "són necessàries perquè no solament solucionaran el problema de les goteres, sinó que modificaran la forma del sostre per a aconseguir millor acústica".

  La construcció, de 1914, ja ha sigut reparada en diverses ocasions i en aquesta reforma s'afegiran 19 centímetres d'aïllant tèrmic i acústic a més de la teulada, que no solament millora l'edifici sinó que també aconseguirà un important estalvi energètic. Així mateix, el sostre comptarà amb bigues de fusta visibles i s'aprofitarà aquest escenari per a les classes de banda i les audicions.

  Les obres estan a càrrec de la constructora Llamosí, amb l'arquitecte Henry W. Ramírez Treviño.

  Pujar