26 de novembre de 2020 26/11/20

El Skate Park d'Alboraia tanca temporalment per a la millora les seues instal·lacions

El Skate Park d'Alboraia tanca temporalment per a la millora les seues instal·lacions - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  El Skate Park d'Alboraia tanca temporalment per a la millora les seues instal·lacions - (foto 2)
  El Skate Park d'Alboraia tanca temporalment per a la millora les seues instal·lacions - (foto 3)

  L'Ajuntament d'Alboraia, en la seua obstinació per garantir el benestar i seguretat dels veïns del municipi, ha decidit tancar el Skate Park de forma provisional per a millorar les instal·lacions de la zona lúdica-esportiva.

  El regidor de juventut, Ismael Rubio, conscient que aquest parc és un "immillorable lloc per a ús dels joves" ha assegurat "replantejar la gestió de l'espai per al pròxim curs". El regidor ha aclarit que l'objectiu que persegueix el Consistori amb la clausura de l'emplaçament és el de millorar els desperfectes existents i proveir-ho de vigilància per a evitar el vandalisme i les activitats no permeses en la zona.

  A més, l'Ajuntament anima als joves patinadors, que vulguen ajudar a la gestió i conservació de les instal·lacions, a crear una associació que reunisca a tots aquells interessats en aquest esport.

  Dotacions

  El Skate Park gaudeix actualment amb cinc mòduls: una rampa gegant per a entrar de roll in, quarters, plànols inclinats, un funbox, hubba i barana de secció circular.

  Pujar