20 de febrer de 2020 20/2/20

S´inicien les obres Edificant del CEIP Ausiàs March d´Alboraia

S´inicien les obres Edificant del CEIP Ausiàs March d´Alboraia - (foto 1)
  • Una vegada traslladat el centre a la seua ubicació provisional, s'iniciaran les obres de remodelació i ampliació del col·legi.

MÉS FOTOS
S´inicien les obres Edificant del CEIP Ausiàs March d´Alboraia - (foto 2)

El col·legi Ausiàs March d'Alboraia inicia les seues obres d'EDIFICANT que ampliaran el centre amb un edifici annex a l'actual i que albergarà el menjador escolar, la cuina, dues aules i diverses dependències auxiliars. Amb aquestes obres es millora l'accessibilitat amb la incorporació d'un ascensor i es canviarà la fusteria interior i exterior així com tota la instal·lació elèctrica, de veu i dades. A més es remodelarà per complet el pati i part dels accessos.

Les obres hauran d'estar acabades aproximadament en un any i s'invertirà en el centre escolar prop d'un milió d'euros del Pla EDIFICANT.

El centre provisional està situat a la Ciutat de l'Esport, situada en el mateix barri del col·legi, i compta amb totes les dependències necessàries en un aulari prefabricat totalment nou que incorpora millores importants per a assegurar la confortabilitat de les instal·lacions. A més es beneficiarà dels espais del poliesportiu per al seu ús en l'horari escolar.

Pujar