elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Satisfacció màxima en la primera visita teatralitzada: 'Alboraia desconocida' ja està en marxa

Satisfacció màxima en la primera visita teatralitzada: 'Alboraia desconocida' ja està en marxa
  • El primer grup de persones ha estrenat la iniciativa de 'Alboraia Turisme' mostrant un fervor unànime a través de les enquestes realitzades

MÉS FOTOS
Satisfacció màxima en la primera visita teatralitzada: 'Alboraia desconocida' ja està en marxa - (foto 2)

27 persones han format el primer grup de la visita teatralitzada 'Alboraia desconocida', que s'ha posat en marxa aquest passat dissabte, 7 de gener, amb una enorme satisfacció entre els assistents. La nova iniciativa 'Alboraia Turisme' ha collit un gran èxit, si s'ha de jutjar per la resposta del públic que ha plasmat en les enquestes realitzades en finalitzar aquesta primera sessió.

En aquesta visita, les persones assistents no sols procedien d'Alboraia, sinó també de municipis com Carlet, Quart de Poblet, Alaquàs i València. "És un indicatiu del gran interés turístic i històric que desperta Alboraia", explica Raquel Casares, regidora de Turisme, qui també anima a qualsevol veí, veïna i visitant a gaudir de la visita "perquè descobriran parts de la història del municipi poc conegudes i d'una forma molt divertida i amena".

I és que la visita està amenitzada amb actors i actrius disfressats de l'època, a càrrec de Via Heraclia. Tots els misteris que emboliquen a l'Alboraia històrica seran revelats a través d'una docent de l'època. El recorregut conté parades tan emblemàtiques com l'interior de l'Església Assumpció de la Nostra Senyora, l'exterior de l'anomenat Xalet Blau o la Casa Comuna Rascanya amb el tribunal de les aigües i contarà entre les seues històries l'origen de l'escut del municipi, els antics molins, fonts i safaretjos que van donar nom al Carrer Vaig moldre i el casino republicà, entre moltes altres com les antigues escoles que van donar forma al primer centre educatiu públic oficial d'Alboraia.

Tal és l'elevada popularitat que està tenint la iniciativa, que ja està complet el mes de gener quant a grups. Les persones interessades hauran de cridar o enviar un whatsapp al telèfon 625 062 599. El punt de trobada és l'antic Baixador d'Alboraia, actualment Casa Rosella (Passeig Aragó, 42) a les 11.00 hores. De moment, es realitzaran pràcticament cada dissabte fins a finalitzar abril, encara que no es descarta prorrogar el temps de les visites a causa del seu èxit.

Pujar