29 de març de 2020 29/3/20

Sant Cristòfol, patró d'Alboraia, protagonista de l'últim dia de les Festes Majors 2017

Sant Cristòfol, patró d'Alboraia, protagonista de l'últim dia de les Festes Majors 2017 - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Sant Cristòfol, patró d'Alboraia, protagonista de l'últim dia de les Festes Majors 2017 - (foto 2)
  Sant Cristòfol, patró d'Alboraia, protagonista de l'últim dia de les Festes Majors 2017 - (foto 3)
  Sant Cristòfol, patró d'Alboraia, protagonista de l'últim dia de les Festes Majors 2017 - (foto 4)
  Sant Cristòfol, patró d'Alboraia, protagonista de l'últim dia de les Festes Majors 2017 - (foto 5)
  Sant Cristòfol, patró d'Alboraia, protagonista de l'últim dia de les Festes Majors 2017 - (foto 6)

  Els veïns d'Alboraia han dut a terme durant dilluns passat, 10 de juliol, una sèrie d'activitats en honor de 'Sant Cristòfol', patró de la localitat. Els esdeveniments es van emmarcar dins de les Festes Majors 2017, en una jornada que va suposar el tancament a un poquet més d'11 dies de celebració.

  El municipi es despertava a les 08.00 hores gràcies a una 'despertà' organitzada pel grup de dolçaines i percussió de la Societat Musical d'Alboraia, una cita musical que es va replicar una hora després amb el volteig de campanes de l'Església Parroquial de l'Assumpció de La nostra Senyora.

  Al migdia, el sagrat edifici va acollir una missa en honor a Sant Cristòfol, on va estar present l'alcalde d'Alboraia, Miguel Chavarría, acompanyat per la corporació municipal. Al tancament de l'eucaristia, les autoritats locals es van acostar a les portes per a realitzar la tradicional benedicció de vehicles.

  Ja a la vesprada, els carrers de la localitat de l'Horta Nord van acollir l'entrada de la Murta a les 20.00 hores, seguida de la processó de 'Sant Cristòfol', que va recórrer el nucli urbà del municipi en companyia d'una gran multitud de veïns i visitants.

  Una actuació de màgia va donar per tancada les Festes Majors 2017 a Alboraia. No obstant això, no és l'única cita d'aquest tipus que queda per gaudir, ja que aquest mateix divendres la diversió es trasllada a Port Saplaya, amb les Festes del Carme 2017, la durada de les quals cobrirà tres dies replets d'activitats.

   

  Pujar