elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La 9a Ruta de la Tapa deixa un balanç molt positiu a l'hostaleria alboraiera

La 9a Ruta de la Tapa deixa un balanç molt positiu a l'hostaleria alboraiera
  • S'han servit aproximadament 12.000 tapes durant els tres dies

Aquest cap de setmana ha tingut lloc la 9a Ruta de la Tapa, a Alboraia, durant els dies 10, 11 i 12 de Juny, repartida pels tres nuclis de la població, Poble, i les platges de Port Saplaya i Patacona.

Enguany el propòsit era fomentar el KM0, és a dir, els productes d'horta o mar més pròxims, i la xufa, tubercle per excel·lència a Alboraia, en l'elaboració de les tapes.

Els hostalers han valorat molt positivament l'afluència de persones, tant del propi municipi com visitants que han arribat als locals, amb especial èmfasi als premiats, per a degustar les tapes incloses en la ruta.

L'equip de govern va visitar tots els locals d'hostaleria participants en aquesta edició.

Ha sigut un gran repte per als participants, 22 en total, que s'han unit a l'esdeveniment, per a promocionar el seu bon fer al gran públic.

Malgrat l'onada de calor i coincidir amb altres esdeveniments gastronòmics, els 22 establiments han estat a l'altura oferint la seua millor versió en la 9a Ruta de la Tapa.

Amb una estimació de 12.000 tapes aproximadament servides, és un balanç molt positiu per a un esdeveniment dinamitzador, amb un cap de setmana amb tanta activitat gastronòmica.

Des de l'Agència de Desenvolupament Local de l'Ajuntament d'Alboraia ja estan recollint suggeriments i propostes amb la finalitat de millorar per a la pròxima edició que complirà el seu 10é aniversari.

Pujar