elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Quasi la meitat de nous contractes de treball signats a l'agost a Alboraia són indefinits

Quasi la meitat de nous contractes de treball signats a l'agost a Alboraia són indefinits
  • El 46% dels llocs han sigut coberts per dones en un mes que succeeix al rècord anual de contractacions aconseguit al juliol

El 44% dels nous contractes que s'han signat durant el mes d'agost a Alboraia han sigut fixos, segons les dades llançades per Labora i el Ministeri de Treball. En total, 334 persones han trobat ocupació en la localitat, continuant la tendència positiva de contractacions que ve registrant el municipi des de la fi dels mesos més durs de la COVID-19.

La xifra d'agost succeeix al màxim històric de contractacions registrat el mes de juliol respecte als últims 12 mesos, quan es van signar 684 contractes nous, dels quals més de la meitat (56%) van ser indefinits. Les dades també mostren una aproximació a la paritat, amb el 45,68% dels llocs de treball ocupats a l'agost coberts per dones.

Està previst que al setembre continue la tendència positiva, després d'haver-se posicionat l'Ajuntament d'Alboraia com a motor actiu d'ocupació amb les últimes contractacions: la gestió dels plans d'ocupació EMPUJU, EXPLUS, ILDELD i ILDONA, subvencionats per la Unió Europea i dirigits a diferents col·lectius com a menors de 30 anys, majors de 30 anys o dones, entre altres.

Pujar