24 de febrer de 2020 24/2/20

El Projecte Connectant Generacions d'Alboraia tanca la seua primera edició amb gran èxit

El Projecte Connectant Generacions d'Alboraia tanca la seua primera edició amb gran èxit - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  El Projecte Connectant Generacions d'Alboraia tanca la seua primera edició amb gran èxit - (foto 2)
  El Projecte Connectant Generacions d'Alboraia tanca la seua primera edició amb gran èxit - (foto 3)
  El Projecte Connectant Generacions d'Alboraia tanca la seua primera edició amb gran èxit - (foto 4)
  El Projecte Connectant Generacions d'Alboraia tanca la seua primera edició amb gran èxit - (foto 5)

  El projecte del Servei d'Educació Connectant Generacions ha tancat la seua primera edició amb gran èxit de participació. L'Ajuntament d'Alboraia, que va posar en marxa aquestes trobades amb la finalitat d'eliminar la barrera tecnològica entre els més majors amb l'ajuda dels més joves de la localitat, ha lliurat recentment els diplomes acreditatius als voluntaris i els alumnes.

  L'acte, que va tenir lloc en el Centre d'Activitats per a Persones Majors del municipi, va comptar amb la presència de l'alcalde d'Alboraia, Miguel Chavarría; la regidora d'Educació, Ana Bru; i la resta de la corporació municipal. Al lloc també van acudir els joves, les persones majors i la tutora del programa, així com veïns de la localitat.

  Connectant Generacions va iniciar la seua primera fase el passat mes de febrer, moment en el qual es realitzaven jornades formatives als estudiants que voluntàriament s'han oferit a participar. Aquests alumnes, d'entre 16 i 18 anys, pertanyen a l'IES Patacona d'Alboraia.

  La segona part del programa va tenir lloc al març i abril. Durant aquesta, els estudiants van facilitar i van familiaritzar a les persones majors en l'ús i maneig del telèfon mòbil, de manera que els han ajudat a entendre i comprendre les noves vies de comunicació.

  Durant el projecte, l'Associació de Jubilats i Pensionistes d'Alboraia-UDP han estat aprenent com manejar les tecles dels telèfons mòbils, manar missatges de text, gestionar l'agenda de contactes, descarregar aplicacions, accedir i cercar en Internet, entre altres coses.

   

  Pujar