elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La primera escola d'estiu de surf inclusiu d'Alboraia és tot un èxit a les seues platges

La primera escola d'estiu de surf inclusiu d'Alboraia és tot un èxit a les seues platges
  • Més d'un centenar de xiquets han gaudit d'aquest servei que es prolongarà fins al 3 de setembre

Una mitjana de 100 xiquets per setmana estan gaudint de la mar a la platja de la Patacona des del 28 de juny fins al 3 de setembre al costat de l'ONG Kind Surf i Mediterranean Surf School. Ho estan fent en la primera escola d'estiu de surf inclusiu que es duu a terme a les platges d'Alboraia.

Aquesta escola d'estiu naix com a resposta a les necessitats reals de tantes famílies després de passar pel programa de continuïtat o les activitats grupals que aquesta ONG desenvolupa a València durant tot l'any i comprovar els beneficis tan enormes que el surf terapèutic té sobre les seues vides.

Una vegada més aquesta experiència ens demostra que l'impacte d'aquesta acció on els menors conviuen i comparteixen grups i instructors independentment de les seues capacitats comporten avantatges aconseguits per tots els participants, no sols a nivells físics, sinó també emocionals i personals, tenint un impacte social i educacional evident.

Si vols saber més sobre què fan, com accedir a les seues beques, els qui són o com pots col·laborar amb aquesta ONG, no dubtes a visitar-los en el seu web https://www.mediterraneansurfschool.com/kind-surf/ o escriure'ls a social@mediterraneansurfschool.com

Pujar