4 de desembre de 2020 4/12/20

La 7K Port Saplaya recapta 5.800 euros per a 'El Sueño de Vicky'

La 7K Port Saplaya recapta 5.800 euros per a 'El Sueño de Vicky' - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  La 7K Port Saplaya recapta 5.800 euros per a 'El Sueño de Vicky' - (foto 2)

  La 7 K Port Saplaya Rotary International va atraure a més de 500 de corredors i corredores, que es van donar cita el passat 5 de maig per a 'Còrrer x el Cor'. La carrera popular ha recaptat enguany un total de 5.800 euros per a la fundació 'El Sueño de Vicky', una associació que incentiva la investigació del càncer infantil. A les 9 del matí, l'alcalde d'Alboraia, Miguel Chavarría, va donar principi a la cinquena edició d'aquesta carrera donant l'eixida als corredors i corredores participants.

  El recorregut va discórrer per l'avinguda de l'Horta de Port Saplaya i pel passeig marítim, arribant fins al barranc del Carraixet, i va recórrer les dàrsenes del port fins a arribar a la meta, situada al costat de la piscina municipal.

  En l'esdeveniment van estar presents, a més de l'alcalde, el regidor d'Esports, Manolo Dueñas, així com integrants de la Corporació Municipal, que van estar animant als corredors i corredores en la seua arribada a meta, a més de ser els encarregats i encarregades de lliurar els premis a les persones guanyadores de la prova.

  Amb un temps de 28:06, va anar Andreu García Artes, de l'equip Alejandro Sanz-Rickysporteam, el primer a travessar la línia de meta d'aquesta emblemàtica carrera popular. Després d'ell van arribar Jesús Gómez Lorca, amb un temps de 29:06, i Juan José López Villanueva, amb un temps de 29:39, tots dos corredors del Redolat Team.

  En categoria femenina, es va proclamar guanyadora l'atleta Lucía Sillas González, que va travessar la meta en el minut 35:01. En segon lloc va arribar Mónica Alexandra Pilco Inga, del club The Kenyan Urban Way, que va fer una marca de 35:43 minuts, i la tercera posició va ser para Yolanda González Fernández, amb un temps de 36:43.

  Mig centenar de xiquetes i xiquets van tenir també el seu protagonisme en l'esdeveniment amb una carrera infantil celebrada a les 11 del matí. El recorregut d'aquesta '7Kids' tenia una distància de 750 i, en finalitzar, els corredors i corredores van obtenir una medalla per la seua participació.

  Així mateix, al llarg del matí, els i les assistents van poder gaudir de diverses activitats esportives, com spinning, classes de ioga o surf, així com d'Orxata fresca i paella.

  Aquest esdeveniment està organitzat per l'àrea d'Esports de l'Ajuntament d'Alboraia, la piscina municipal 'Pool Beach' i l'Escola de Mar 'Xsa Surf'.

  Pujar