21 d’octubre de 2020 21/10/20

La 7K Port Saplaya es prepara per a la seua V edició

La 7K Port Saplaya es prepara per a la seua V edició - (foto 1)

  La cinquena edició de la Carrera Popular 7K Port Saplaya Rotary Internacional es prepara per a tornar a reunir a nombroses corredores i corredors a la vora del Mediterrani el pròxim 5 de maig.

  Sota el lema ‘Córrer x el cor’, la nova edició tornarà a tenir una fi solidària i celebrarà nombroses activitats paral·leles vinculades per a tot el públic. L'esdeveniment esportiu portarà al passeig marítim de Port Saplaya activitats orientades al running, música, ioga i altres iniciatives recreatives en el mar perquè corredors i corredores, així com assistents, puguen gaudir d'un diumenge esportiu diferent.

  La 7K Port Saplaya comptarà amb un traçat circular atractiu en el qual la Piscina Municipal d'Alboraia serà el punt d'eixida i d'arribada. La carrera recorrerà una de les zones més atractives i pintoresques de la localitat marítima i l'horta d'Alboraia.

  La competició comptarà amb les categories Cadet, Junior, Sub23, Absoluta i Veterà tant en l'apartat masculí com a femení. A més, es durà a terme també un recorregut infantil amb un trajecte molt més curt (750 metres) perquè els més xicotets i xicotetes puguen gaudir també de l'esdeveniment.

  La carrera serà 100% solidària, destinant tots els beneficis obtinguts a l'associació ‘El somni de Vicky’, encarregada d'investigació del càncer infantil.

  Port Saplaya celebrarà així la seua cinquena edició, sent una prova consolidada a la Comunitat Valenciana. La prova està organitzada entre Deporbrands, la piscina municipal d'Alboraia “Pool Beach” i Escola de Mar “Xsa Surf” amb el suport de l'àrea d'Esports de l'Ajuntament d'Alboraia.

  Pujar