21 de gener de 2021 21/1/21

La Policia Local localitza al porc vietnamita perdut en l'horta

La Policia Local localitza al porc vietnamita perdut en l'horta - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  La Policia Local localitza al porc vietnamita perdut en l'horta - (foto 2)

  La Policia Local d'Alboraia ha aconseguit donar amb el porc vietnamita que feia un dia que passejava pels camins de partida de Vera, en l'horta de la localitat. D'aquesta manera, les forces de seguretat posen fi a la recerca de l'animal que, afortunadament, no havia tingut l'ocasió encara de provocar cap perill.

  Els ciutadans van donar la veu d'alarma quan el porc va ser vist prop de la carretera V-21. L'animal no va arribar a entrar en l'autopista i va continuar recorrent el paisatge rural d'Alboraia, de manera que no va acabar de suposar el gravíssim risc que haguera provocat la seua aventura entre els vehicles.

  De moment, es desconeix la procedència del porc vietnamita, que pesa entorn dels 60 kg, encara que podria haver sigut fruit d'un abandonament en el camp després de la seua compra. Després d'haver sigut assegurat per uns treballadors agrícoles, finalment l'Associació Casa de Noé s'està fent càrrec de l'animal.

  La Policia Local ha agraït la col·laboració ciutadana, per la qual cosa és necessari recordar l'important que resulta aquest tipus d'actuacions per part dels veïns del poble per a resoldre d'una manera més ràpida els problemes que puguen sorgir. Davant qualsevol sospita o imprevist, es recorda que qualsevol persona pot posar-se en contacte amb els agents a través del telèfon 961856000.

  Pujar