23 d’octubre de 2020 23/10/20

La Policia Local deté a un individu que presumptament estava forçant vehicles

La Policia Local deté a un individu que presumptament estava forçant vehicles - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  La Policia Local deté a un individu que presumptament estava forçant vehicles - (foto 2)
  La Policia Local deté a un individu que presumptament estava forçant vehicles - (foto 3)

  La Policia Local d'Alboraia ha detingut aquest passat dilluns a un individu que presumptament es trobava forçant vehicles estacionats en la zona del Cementeri municipal. D'aquesta manera, la localitat valenciana d'Alboraia ha vist una vegada més un altre presumpte delicte frustrat gràcies a la combinació entre la ràpida actuació de les forces de seguretat i la col·laboració ciutadana.

  El detingut va ser localitzat amb dos radiocassettes que, en teoria, hauria sostret dels cotxes afectats, a més d'una sèrie d'eines que presumptament hauria emprat per a efectuar el presumible robatori, a saber, una cisalla, un tornavís i altres estris. En total, hauria forçat cinc vehicles.

  Els agents van poder reaccionar d'una forma tan eficaç gràcies a la veu d'alarma que va donar un veí d'Alboraia. El testimoni, a més, va facilitar una descripció del subjecte que havia vist, presumptament, cometent el delicte, per aquest motiu va ser localitzat fàcilment per les forces de seguretat que es van desplaçar immediatament.

  L'home va ser traslladat per a la complementació de les pertinents diligències i la seua posada a disposició judicial. Per la seua banda, la Policia Local d'Alboraia ha tornat a agrair la col·laboració veïnal, clau en moltes de les actuacions policials que tenen lloc en la localitat, i aprofita per a recordar que, davant qualsevol sospita, el telèfon 96 185 6000 està sempre disponible.

   

   

  Pujar