8 de juliol de 2020 8/7/20

Més de 900 persones ja s'han format a través de l'Aula Mentor de Pactem Nord

Més de 900 persones ja s'han format a través de l'Aula Mentor de Pactem Nord - (foto 1)

  Un total de 908 persones ja han realitzat algun curs a través de l'Aula Mentor de Pactem Nord, una iniciativa de formació online promoguda pel Ministeri d'Educació que brinda la possibilitat d'estudiar més de 150 cursos dins de 19 branques diferents.

  De la diversitat de cursos els 10 més demandats són Excell, Word, Gestió immobiliària, Iniciació a la comptabilitat, Administració de finques, Access, Programació en java, Crea el teu web amb Wordpress i Disseny en 3D amb Sketchup.

  Aula Mentor és una plataforma online de formació que únicament exigeix la presència física de la persona participant per a la realització de l'examen final en alguna de les aules, com la de Pactem Nord, adherida al projecte. Per açò, en l'instant de la matrícula s'ha de seleccionar una aula per a completar l'acció formativa.

  Les 19 especialitats que ofereix Aula Mentor són: informàtica i internet, ofimàtica, instal·lacions i control, energia, educació, dissenye web, programació, ecologia, salut, xarxes i equips informàtics, disseny i autoedició, cultura i formació, mitjans audiovisuals, creació i administració de PIMES, gestió comercial i financera de PIMES, gestió de recursos humans, iniciatives empresarials, tributs i cursos de caràcter professional. Dins de cadascun d'aquests camps es troben els diferents cursos que es poden dur a terme, una oferta que va en augment.

  La realització dels cursos s'adapta a l'horari de l'alumnat, que pot connectar-se a la plataforma quan desitge per a prosseguir amb la formació i obtenir al final del procés una certificació avalada pel Ministeri d'Educació.

  L'Aula Mentor de Pactem Nord és un dels 17 centres disponibles en la província de València adherits a aquest projecte del Ministeri d'Educació.

  Pujar